• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda se zbog tenisa seli iz Arene: Crveno-bijeli tri meča igraju na novoj lokaciji

Teniski turnir u Beogradu uticao na Zvezdine mečeve.

 Košarkaši Crvene zvezde zbog tenisa neće igrati u Areni Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde moraće privremeno da se isele iz Beogradske arene zbog odigravanja teniskog turnira u glavnom gradu Srbije. Između drugog i devetog novembra Beograd će dočekati neke od najboljih svjetskih tenisera, a tokom tog perioda crveno-bijeli tim će svoje mečeve igrati u hali "Aleksandar Nikolić", na drugom kraju grada.

Zvezda će prvog dana novembra dočekati Panatinaikos u Pioniru, zatim na svom parketu igrati protiv Cedevita Olimpije meč koji još nema definisan termin, a na kraju ciklusa će ugostiti i Albu iz Berlina, sedmog novembra. Dva evroligaška meča - protiv aktuelnog šampiona i jednog od najslabijih timova iz prethodnih sezona - mogli bi da imaju izuzetan uticaj na kompletnu sezonu Crvene zvezde koja planira da napravi iskorak u takmičenju i domogne se plej-ofa nakon nekoliko godina u kojima to nije uspjevala.

Dok Zvezda bude vodila svoje bitke na terenu koji joj je dobro poznat, ali nije trebalo da joj bude dom ove sezone, u Beogradskoj areni igraće se teniski turnir koji je Beograd potpuno neočekivano dobio. Tokom sezone pojavila se vijest da će teniseri i ove godine igrati u glavnom gradu Srbije, umjesto u španskom Hihonu.

Za sada djeluje da Partizan neće imati problema zbog teniskog turnira u Beogradu. Crno-bijeli će tokom tog takmičenja igrati tri meča na gostovanjima, a Dubai treba da dočekaju dan poslije završetka teniskog turnira. Ostaje da se vidi da li će to biti u Areni ili u nekoj drugoj beogradskoj hali - prvenstvo bi svakako imao Pionir, zbog broja prodatih sezonskih karata.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC