• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pažljivo izabrati grad za Top 100 Ruse

Autor mondo.rs

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović osvrnuo se na ishod žreba.

 Dejvis Kup Srbija Rusija 2017. Izvor: MN PRESS

Te 2008. u Moskvi igrali smo na tvrdoj podlozi i mogli smo s Rusima, ali ne i virusima.

Voljom žreba, ove dve jake Dejvis kup reprezentacije sastaće se ponovo, devet godina kasnije, ali u Srbiji. Za sada – zna se samo da će to biti od 3. do 5. februara 2017, ali ne gde i na kojoj podlozi.

A, poučeni iskustvom s povredama i problemima naših Dejvis kup reprezentativaca, teško je u ovom trenutku reći i kako će izgledati sastav na koji će selektor Bogdan Obradović moći da računa.

Stoga, šef našeg državnog tima osvrnuo se na ono što je poznato posle žreba održanog danas u Londonu, koji je doneo i narednog protivnika, u perspektivi: Hrvatska ili Španija.

"Zadovoljni smo žrebom, kako zbog činjenice da ćemo igrati kod kuće, da mi biramo podlogu, tako i da ćemo prvo kolo Svetske grupe 2017. igrati protiv Rusije. Radi se o dobroj ekipi, koja u svom sastavu ima iskusnog Mihaila Južnog, Andreja Kuznjecova, Jevgenija Donskoja, Konstantina Kravčuka, sve su ovo igrači koji se nalaze u top 100 na svetu, nama su jako poznati, ali smatramo da Rusiju možemo savladati, samo je najvažnije da svi igrači budu zdravi", rekao je Obradović.

"Imamo dovoljno vremena, da razmotrimo sve opcije vezane i za podlogu i grad u kome ćemo ugostiti Rusiju. Verujem u moj tim kao i uvek do sada i verujem da ćemo ostvariti pobedu nad Rusima", dodao je čovek koji je bio na klupi reprezentacije i 2010. kada je Srbija osvojila "salataru".

Poslednji put sa Rusijom smo se sastali u februaru 2008. godine u Moskvi u prvom kolu Svetske grupe kada je domaćin slavio 3:2.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC