• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viktor "izgoreo"

Autor mondo.rs

Troicki posle velike pobede nad Nadalom eliminisan u osmini finala mastersa u Šangaju

Viktor Troicki uspeo je u drugom kolu mastersa u Šangaju da priredi veliku senzaciju i ostvari jednu od najvećih pobeda u karijeri, kada je eliminisao Rafaela Nadala, ali dalje od toga nije mogao.

U osmini finala prestižnog turnira u Kini poražen je od Španca Roberta Bautiste Ahuta rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:3 posle 75 minuta igre.

Srpski teniser fizički i emotivno se "istrošio" u duelu protiv petog na svetu, pa protiv njegovog zemljaka, kao to neretko biva slučaj, nije pružio ni približno sličnu partiju dan kasnije.

Bautista Ahut, 19. igrač sa ATP liste u oba seta napravio je brejk na početku, i poveo 3:0, što je bio pravi recept za pobedu. Istina, Troicki je u drugom periodu igre uspeo da "pokaže zube", vrati jedan brejk i smanji rezultat na 2:3, ali nije imao snage da napravi i preokret.

Viktoru za utehu ostaje da mu je plasman u osminu finala najbolji rezultat ostvaren u Šangaju u karijeri, kao i da će popraviti plasman na najnovijoj ATP listi za tri ili četiri pozicije. Pet puta je prethodno bio u glavnom žrebu i nikada pre nije prošao dalje od drugog kola.

Bautista Ahut, koji će takođe napredovati na listi najboljih tenisera sveta posle plasmana u četvrtfinale, za narednog rivala će imati Žoa Vilfreda Congu iz Francuske, devetog favorita za osvajanje trofeja u Šangaju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC