• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finansijska injekcija od CEV-a za prvake BiH

Autor mondo.ba

Evropska odbojkaška konfederacija (CEV) nagradila je šampione Bosne i Hercegovine u muškoj i ženskoj konkurenciji zbog učešća u najboljem takmičenju Evrope.

 Odbojka: Mladost i Jedinstvo nagrađeni od CEV-a Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Odbojkaški klub Mladost iz Brčkog i ženski odbojkaški klub Bimal Jedinstvo dobili su finansijsku nagradu od CEV-a za nastup u Ligi šampiona.

Mladost je ove sezone poražena u drugom kolu od slovenačkog tima ACG Volej iz Ljubljane i za taj nastup je nagrađen sa 4.000 evra. S druge strane, odbojkašice Bimal Jedinstva, koje su eliminisane takođe od slovenačkog tima Nova KMB Branikm, inkasirale su iznos od 2.000 evra.

"Na ovaj korak CEV se odlučio kako bismo pokazali da cijenimo trud klubova i njihovih igrača ali i kako bismo ojačali poziciju ovog takmičenja. Predviđene su nagrade od druge runde do četvrte runde kao i za završna takmičenja uključujući i 'Fajnal for'", navedeno je u saopštenju Evropske odbojkaške konfederacije.

Za pobjednika CEV Kupa u muškoj konkurenciji predviđena je nagrada od 300.000 evra, dok je najboljoj ekipi u ženskoj konkurenciji namijenjeno 250.000 evra.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

NAGRADA JE SMJEŠNA BAŠ IMAJU RAČUNA IGRATI EVROPU VIŠE POTROŠE NEGO ŠTO ZARADE KLUBOVI TREBAJU DOBITI MINIMUM PO PAR DESETINA HILJADA EVRA PA VIŠE BI UPROSILI PO ULICAMA DISTRIKTA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC