• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučke "osice" s ružama dočekuju Radnik

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Poslije, u najmanju ruku, nesportskog dočeka Banjalučanki u prvom dijelu sezone u Bijeljini, u subotu je na rasporedu gostovanje Radnika kod rukometašica Borca u Banjaluci.

Mnogo bure u sportskoj javnosti Republike Srpske izazvao je duel rukometašica Radnika i Borca odigran u novembru prošle godine u Bijeljini gdje su od strane pojedinih roditelja i navijača semberskog kluba gošće počašćene užasnim uvredama, psovkama, ali i grubom igrom koja nije adekvatno sankcionisana od sudija.

ŽRK Borac: Skandal u Bijeljini, stop nasilju!

Naredne subote u Banjaluci će u okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske biti odigran "revanš" meč sa Semberkama, ali prema tvrdnjama direktora crveno-plavih "osica" Darko Savić, bijeljinski klub će u "Boriku" biti dočekan na najljepši mogući način.

"U Bijeljini su se dogodile nemile scene koje treba da nestanu sa svih sportskih borilišta u Republici Srpskoj. Ništa ružno ne smije da se dogodi u Banjaluci. Dočekaćemo gošće sa ružama, svakoj od igračica ćemo pokloniti po jednu i dati primjer svima kako se dočekuju gostujući timovi", rekao je Savić našem portalu.

Pobjedom protiv Doboja (26:20), Banjalučanke su se izdvojile na vrhu tabele Prve lige RS i stigle na korak od plasmana u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Međutim, nimalo im neće biti lako protiv trećeplasiranog tima šampionata naredne subote.

"Očekujemo tvrdu utakmicu jer je Radnik dobra ekipa, koja je pobijedila Knežopoljku, tadašnjeg lidera. Za trijumf nam je neophodna podrška navijača i zato ih pozivam da dođu u što većem broju i budu vjetar u leđa 'osicama' na putu ka Premijer ligi Bosne i Hercegovine, koja je na dohvat ruke", dodao je direktor ŽRK Borac.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Veljko

Svi u Borik! Aj Borac

MILOŠ

U SUBOTU SVI U BORIK DA PODRŽIMO NAŠE OSICE NA PUTU DO NOVE POBJEDE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC