• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dupli poraz "zmajeva" u Crnoj Gori!

Autor mondo.ba

U prvom duelu u Tivtu, rukometaši Bosne i Hercegovine izgubili su od domaćina sa 26:21, a večeras na Cetinju "đetići" su ostvarili minimalnu pobjedu - 27:26.

Rukometna reprezentacija Crne Gore savladala je Bosnu i Hercegovinu i u drugoj prijateljskoj utakmici, koja je igrana na Cetinju.

U prvom duelu, igranom u petak u Tivtu, rezultat je glasio 26:21, a večeras 27:26 za domaću selekciju, prenijela je "Anadolija".

Možda će vas zanimati

Kako su objavili iz Rukometnog saveza Crne Gore gol odluke postigao je Mirko Mijić iz sedmerca po isteku regularnog toka utakmice. Bh. tim je u drugom poluvremenu prokockao veliku prednost koju je stekao u prvih 30 minuta utakmica. Naime, izabranici Bilal Šumana na odmor su otišli sa šest golova prednosti (16:10).

Crna Gora je prvi put izjednačila u 55. minutu (24:24), a minut kasnije i prvi put došla do vođstva.

U uzbudljivoj završnici crnogorski rukometaši uspjeli su u posjjednjim sekundama da izbore sedmerac, iz kojeg su došli do pobjede.

Najefkasniji u crnogorskoj selekciji bio je Stevan Vujović sa sedam, dok je Božo Anđelić postigao pet golova.U selekciji BIH, osim golmana Benjamina Burića, istakao se i Ibrahim Haseljić sa šest pogodaka.

Dvostruka proba u takozvanoj sedmici Evropske rukometne federacije odlično je poslužila objema reprezentacijama, koje se pripremaju za EURO 2020, koji će se od 9. do 26. januara u Austriji, Švedskoj i Norveškoj.

Crna Gora se nalazi u grupi “A“ u Gracu sa reprezentacijama Hrvatske, Srbije i Bjelorusije, dok će BiH igrati u grupi “D“ u Trondhajmu sa Norveškom, Francuskom i Portugalom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC