• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslije bure u VK Partizan: "Smijenjen sam bez obrazloženja"

Autor mondo.rs

Trener crno-bijelih potvrdio da je obaviješten o svom "raspoređivanju". Oglasile su se i obje sukobljene strane.

 Skupstina-Vaterpolo-kluba-VK-Partizan-Smijenjen-Sostar-i-trener-Ciric Izvor: MN PRESS

Dan kasnije, javnost je saznala da će se crno-bijeli rastati i sa dugogodišnjim trenerom Stefanom Ćirićem, a "Sportski žurnal" objavio je u srijedu da je tu informaciju šefu struke javila direktorka Tatijana Rakas.

Možda će vas zanimati

"Smijenili su me, ali mi obrazloženje nisu dali. Kako su rekli, 'raspoređen sam', a šta to znači... Dva puta sam pitao zašto, ali konkretan odgovor nisam dobio", izjavio je Ćirić za taj list.


Žurnal takođe iznosi stavove obje strane ovog plamtećeg sukoba, iako je bio zabranjen ulazak novinarima na prvi dio sjednice u Humskoj. Sekretar kluba Mirko Bradajić govorio je za taj list o situaciji:

"Postojao je očigledan animozitet između predsjednika Upravnog odbora (Šoštara) i direktorke kluba (Rakas). Ona je radila po zakonu, štitila interese kluba koji su očigledno ugrožavali neke interese koji su bili manje važni od samog Partizana. Na jednom sajtu je bilo kritika na rad kancelarije, a jedino je kancelarija radila. Predsjednik skupštine nije bio ni na jednoj utakmici, predsjednik Upravnog odbora se ponekad pojavljivao i obično je razlog bila ukočenost. Znate, ko radi taj i griješi, ko ne radi i ne griješi, ali očigledno može da kritikuje".

Sa druge strane, smijenjeni predsjednik skupštine Zoran Avramović naglasio je da to tijelo u ponedjeljak nije imalo legitimitet za punopravno odlučivanje i da je zato objavio prekid rada.

"Sve navodne odluke neformalne grupe smatram ništavnim i protivno Statutu kao što i svaki nastavak započete, pa prekinute vanredne sjednice Skupštine smatram nelegitimnim, s obzirom na to da sam kao predsjednik najavio nastavak prekinute vanredne sednice kada se za to steknu uslovi".

Prema pisanju "Žurnala", posebno je neprijatno bilo gledati u ponedjeljak vaterpoliste crno-bijelih na sjednici skupštine i to u svojstvu članova. Autor naziva "zločinom prema igračima" to što su oni igrači bili prinuđeni da se opredjeljuju u sukobu strana o kojem vjerovatno znaju malo ili ništa.

"Šta su djeca doživljavala u protekle tri nedjelje bolje da ne pričam. I bolje, ali pouka mora da ostane", izjavio je jedan od trenera tom listu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC