• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RS BiH presudio u korist Gračanice: Borac m:tel najavio žalbu!

Autor mondo.ba

Uprkos ranijim odlukama dvije komisije RS BiH da rukometaš Halil Šahdanović nije imao pravo nastupa u Banjaluci, Savez je registrovao meč sa Borcem u korist Gračanice.

 RS BiH presudio u korist Gračanice: Borac m:tel najavio žalbu! Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Komesar za takmičenje Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine Srđan Jović na sjednici Upravnog odbora RS BiH registrovao je meč između Borca m:tel i Gračanice postojećim rezultatom 21:25.

Slučaj Halila Šahdanovića okončan je u korist Gračanice iako rukometaš tog kluba nije bio registrovan, što su potvrdile odluke Registracione i Disciplinske komisije.

Možda će vas zanimati

Zato su iz "Velika iz Gospodske" najavili žalbu.

"U odluci stoji da imamo sedam dana za žalbu i mi ćemo to sigurno iskoristiti. Imamo određene pravne mogućnosti i to ćemo sigurno da uradimo. Prvo ako je Registraciona komisija RS BiH potvrdila da je igrač nepravilno registrovan, zatim je Disciplinska komisija kaznila klub, igrača i ovlaštenu osobu zbog nepravilne registracije onda je morala da se promijeni i odluka o utakmici jer je prema odlukama dvije komisije igrač koji je nastupio na utakmici u Banjaluci bio nepravilno registrovan i nije imao pravo odigravanja meča", rekao je direktor Banjalučana Vladimir Branković za "EuroBlic".

Šahdanović je sada uredno registrovan i imaće pravo nastupa već ovog vikenda, kada Gračanica dočekuje Drinu. Slična situacija je i sa Nikolom Primorcem i Edom Mehinagićem koji jesenas nisu imali pravo nastupa za Izviđač, odnosno Maglaj, a sada su uredno registrovani. Nezvanično, Goražde i Drina su već najavili žalbe zbog Mehinagića.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC