• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki je Novak Đoković: Ovu donaciju će mu Italija vječno pamtiti!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Sjajan gest velikog šampiona.

 Novak-Djokovic-donacija-za-Bergamo-Djokovic-donacija-Italiji-korona-virus Izvor: Guliver/Getty images/Hannah Peters, Hannah Peters/Getty Images AsiaPac

Veliki je Novak Đoković! U vremenu kada pandemija korona virusa pravi ozbiljne probleme svuda širom svijeta i odnosi živote, najbolji teniser svijeta nastavlja da oduševljava svojim potezima velikodušnosti.

Iako to nigdje nije objavio, najbolji srpski sportista svih vremena dao je veliku donaciju italijanskom gradu Bergamu koji je ozbiljno stradao pod naletom virusa Covid-19!

Možda će vas zanimati

Italijanski mediji prenijeli su informaciju da je Novak Đoković među onima koji je izvršio donaciju za ovaj grad u Lombardiji.


"Nikada ne bismo očekivali da na našem računu iz banke vidimo donaciju sa tako prestižnim imenom. U ovim vremenima, mnoge kompanije, pojedinci i asocijacije su bile uz nas i hvala svima za njihovu velikodušnost. Ali, čitajući da je među imenima donatora i ime najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, to je stvarno oduševilo", rekao je Piter Asembergs, generalni menadžer zdravstvenog centra za zapadni Bergamo.

Nije poznato o kakvoj donaciji srpskog tenisera se radi, ali se navodi da je ona izdašna.

Italijanski "Porta a porta" podsjeća da je Novak Đoković sa suprugom Jelenom donirao 1.000.000 evra za kupovinu respiratora u Srbiji, u borbi protiv korona virusa.

"Đokovićeva važna donacija, objavljena juče, dozvoliće nam da se modernizujemo i proširimo prostor za intenzivnu njegu, a pomoći će nam i da unaprijedimo našu opremu", navode u Bergamu.

Đoković je nedavno na svom Instagram profilu već poslao poruku podrške Italiji i tamo mu to ne zaboravljaju. Sada je pokazao i da to nisu bile samo riječi već je pomogao i važnom donacijom.

"Draga Italijo, čak i kada prolaziš kroz ovako veoma težak period, znaj da nisi sama u ovoj situaciji. Podržavamo te i šaljemo ti našu ljubav i molitve i želimo ti da ostaneš jaka i prebrodiš ove teške dane"; napisao je tada Đoković, podsjećaju italijanski mediji.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mostarac

A koliko je nas " Zmaj Dijamant " kao veliki patrota donirao svojoj zemlji i Sarajevu za koga svakodnevno rida suze.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC