• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Video sam ljude koji molitvom zagađenu vodu pretvaraju u lekovitu!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Najbolji teniser sveta je na udaru kritika svetskih medija, a ovo je izjava za koju mnogi ističu da je kontroverzna.

 Novak-Djokovic-video-sam-ljude-koji-molitvom-zagadjenu-vodu-pretvaraju-u-lekovitu-Djokovic-instagram Izvor: MN PRESS

Otkako je Novak Đoković u karantinu usled prekida teniske sezone i pandemije korona virusa, najbolji teniser sveta je nebrojeno puta pravio zanimljive razgovore na svom Instagram profilu o kojima se priča.

Ipak, posle uvodnih razgovora sa Endijem Marejem i Stenom Vavrinkom koji su bili dosta interesantni iz teniskog ugla, neki kasniji razgovori su Đokoviću doneli mnogo kritika u svetskim medijima. O jednoj izjavi se i dalje priča.

Možda će vas zanimati

Đoković se tokom nekoliko poslednjih razgovora dotakao brojnih tema, uključujući i pitanje vakcine protiv korona virusa, koja mu je donela i novi ironičan nadimak u britanskim medijima. Po tom pitanju se Novaku obratio i Rafael Nadal.

Ipak, sada je aktuelan razgovor sa iranskim nutricionistom Šervinom Džafarijehom. Britanci su zbog tog razgovora ponovo napali svetskog broja jedan, a Đoković je pričao o temama koje su tamošnji mediji opisali kao "promovisanje pseudonauke i reklamiranje proizvoda Iranca".

"Unutrašnja veza je zaista biti prisutan i svestan u trenutku dok piješ vodu", započeo je Đoković izjavu koju su mnogi protumačili kao kontroverznu.

"Video sam ljude i poznajem ljude koji su energetskom transformacijom, pomoću moći molitve i moći zahvalnosti, uspevali i najotrovniju hranu i najzagađeniju vodu da pretvore u lekovitu vodu. Voda reaguje i naučnici su dokazali da molekuli vode reaguju na naše emocije, na ono što se govori", bile su Đokovićeve reči.

On se osvrnuo na još neke stvari koje praktikuje.

"Istinski verujem da bi svakog dana za stolom trebalo da se sedi bez kamera, bez telefona. Ili još gore, da sedimo nervozni i raspravljamo za stolom s najbližima tokom obroka", rekao je Novak Đoković u razgovoru sa Irancem, za koje pojedini strani mediji tvrde da se bavi uzgojem "sumnjive veganske i ne-gmo hrane koju ne odobrava nijedna inspekcija u Sjedinjenim Državama".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC