• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RS RS: Puna podrška komesaru Premijer lige BiH Srđanu Joviću!

Autor mondo.ba

"Komesar je svoj dio posla obavio po Propozicijama", navode iz Rukometnog saveza RS. Član ovog tijela od danas je i Rukometni savez regije Banjaluka.

 Rukometni savez RS podrška komesar Premijer liga BiH Srđan Jović Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Ovosedmičnom odlukom komesara takmičenja Srđana Jovića, Premijer liga BiH za rukometaše je završena, preostalih 12 kola neće biti odigrano, a za šampiona je proglašen Rukometni klub Borac m:tel, koji je tako došao do prve titule nakon 2017. godine.

Možda će vas zanimati

Upravni odbor Rukometnog saveza Republike Srpske u potpunosti je podržao odluku Srđana Jovića, prvostepenom odlukom, na koju je, navode iz RS RS, imao pravo, plasman na tabeli verifikovao je po stanju koje je bilo do prekida takmičenja prouzrokovanom pandemijom korona virusa.

Po tome je Borac šampion, uz Banjalučane evropsku vizu su obezbijedili Gračanica i Bosna iz Visokog, dok ligu treba da napuste Goražde, Iskra i Drina. 

"Komesar je svoj dio posla obavio po propozicijama i zato smo mu dali punu podršku. Ko bude nezadovoljan ima pravo žalbe UO RS BIH", rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske na sjednici održanoj u Doboju.

Članovi Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske jednoglasno su izglasali i prijedlog srpskih članova Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH koji je identičan odluci komesara Jovića.

"Drago mi je da smo bili i ovog puta složni kao što smo jedinstveni kada nastupamo na nivou BiH. Iz FBiH predlažu proširenje lige na 20 klubova te razigravanje, ali od toga neće biti ništa", kategoričan je Umičević.

Na sjednici je odlučeno da se prekida i omladinska liga jer nema uslova za nastavak takmičenja.

RUKOMETNI SAVEZ REGIJE BANJA LUKA PRIMLJEN U RS RS

Članovi Upravnog odbora danas su jednoglasno izglasali da se Rukometni savez regije Banjaluka primi u RS Republike Srpske.

"Želim da se zahvalim na podršci, a obećavam da će naš rad uskoro dati adekvatne rezultate", poručio je Darko Savić, predsjednik Rukometnog saveza regije Banjaluka.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC