• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znao sam da je doviđenja... To je takva pi**arija: Ivanišević prvi put o diskvalifikaciji Novaka, otkrio nove detalje!

Autor Milutin Vujičić

"Ta gospođa je, hvala Bogu, dobro, ona je bila dobro čim je izašla s terena. Po mom mišljenju, ona je više bila u šoku nego što ju je boljelo", kazao je Ivanišević koji ističe da je snimak pogledao 3.877 puta.

 Novak-Djokovic-diskvalifikacija-US-Open-reakcija-Goran-Ivanisevic Izvor: Matthew Stockman/Getty Images/Guliver, YouTube/Screenshot, Al Bello / Staff / Guliver / Getty Images

Novak Đoković je u nedjelju pogodio lopticom linijskog sudiju Lauru Klark, a nakon desetak minuta vijećanja donijeta je odluka da bude diskvalifikovan sa US Opena.

O tome se priča i piše veće pet dana, gledali su se mnogobrojni dokazi, bilo je kritika i poruka ohrabrenja za Noleta, a sada se oglasio i njegov trener Goran Ivanišević koji je sve ovo ispratio sa tribina "Artura Eša" i odmah je po njegovoj reakciji bilo vidljivo da se uspaničio.

Možda će vas zanimati

Vidio je trenutak kada sudiju pogađa loptica i sketio se da zbog toga Novak može da bude diskvalifikovan, a njegova crna slutnja se i obistinila nekoliko minuta kasnije.

"Nisam vidio, ali sam čuo ženu ispod nas kako uzdiše.Odmah sam znao da je to doviđenja. Najtragičnije je bilo što Novak uopšte nije bio ljut kad je izgubio taj gem. Bio je bijesan kad je na 5:4 propustio tri set-lopte", prisjetio se Goran Ivanišević za "Sport Klub" događaja od nedelje.

"Prvo onaj čelendž. Novak je zastao i pogledao i tek onda je Karenjo tražio čelendž. Onda je na 5:5 pao i povrijedio rame", kazao je trener Novaka Đokovića i poručio:

"To su bile dvije užasne minute, dvije užasne je**ne minute u kojima se sve krivo desilo".

Kako uopšte Goran Ivanišević gleda na odluku tročlanog veća?

"Jedina njegova greška je što nije pogledao gdje izbacuje lopticu. Snimak sam vidio 3.877 puta i ne znam što da pametno kažem. Generalno sam protiv diskvalifikacija. To je meni besmisleno. Hajde da srušiš sudiju sa stolice, ali ne za ovakve stvari. Ovo je bilo potpuno nenamjerno. Smeta mi kad vidim kako pišu da je Novak u ljutnji ispucao loptu. Nikakve ljutnje tu nije bilo. Nerviraju me ti natpisi. Neko piše da je lopta išla 130 kilometara na sat", u dahu je ispričao "Zec".

"Bio sam tamo, oni nisu normalni. Ko li je to računao? To je takva pi**arija, bio sam na metar, je**te.Ta gospođa je, hvala Bogu, dobro, ona je bila dobro čim je izašla s terena. Po mom mišljenju, ona je više bila u šoku nego što ju je boljelo. Da nije mogla nastaviti... Ne znam, neću griješiti, to samo ona zna", ispričao je Ivanišević i rekao da se diskvalifikacijom ništa ne postiže.

"Ja nisam objektivan, ali nisu ga trebali diskvalifikovati. Mogao je dobiti kazneni gem, Karenjo bi dobio set i dobro. Što se postiže diskvalifikacijom? OK, ako si ljut, okreneš se prema toj osobi i pogodiš je. Ali ovo, bez namjere... Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali nisu ga smjeli diskvalifikovati. Malo je bio u svom filmu kada smo došli kući, poslije smo razgovarali. Neće mu biti lako, to je ogroman šok koji niko nije očekivao".

Podsjetimo, Novak se već sljedeće nedjelje vraća tenisu pošto će učestvovati na Mastersu u Rimu, a onda ga očekuje "osveta" na Rolan Garosu.

(MONDO/Sport Klub)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC