• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prošli put je Novak razbio mene, sad sam ja njega": Nadal neće o rekordima posle 100. pobede na Rolan Garosu!

Autor Nebojša Marković

Španac je bio vrlo ubedljiv protiv Đokovića.

 "Prošli put je Novak razbio mene, sad sam ja njega": Nadal neće o rekordima posle 100. pobede na Rolan Garosu! Izvor: Guliver/Getty Images/Julian Finney

Rafael Nadal je neuništivi šampion Rolan Garosa!

Španac je u Parizu osvojio 13. grend slem i sa 20 se izjednačio sa Rodžerom Federerom savladavši Novaka Đokovića.

Možda će vas zanimati

Legendarni "bik sa Majorke" je posle ubedljive pobede protiv Đokovića i samo sedam izgubljenih gemova istakao da je Rolan Garos turnir koju mu sve znači i čestitao Srbinu na odličnom turniru.

"Čestitke Novaku za još jedan sjajan turnir. On je mene razbio u Australiji prošli put, sad sam ja došao na red, to je deo igre. Igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog, nekad pobedi jedan, nekada drugi. Sve najbolje mu želim u budućnosti", počeo je Španac.

On je potom imao i poruku za ceo svet.

"Posle svega kroz šta sam prolazio tokom moje karijere, povreda, bez velikog tima oko mene i njihove podrške ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im se zahvaljujem. Svima širom sveta želim da pošaljem poruku da smo u jednoj od najtežih kriza i najtežih situacija. Zbog ovoga virusa koji nas je snašao želim svima da ostanu pozitivni i da ćemo prevazići sve ovo."

Nadal je 100. pobedom na Rolan Garosu u 102 meča stigao i do 999. pobede na ATP turu, ali ovoga puta nije hteo da priča o rekordima.

"Zaista je teška godina, ali pboediti ovde mi znači sve. To nije trenutak sada da razmišljam o 20. grend slemu ili zijednačenju Federerovog rekorda. Meni je ovde samo bitan Rolan Garos, on mi znači sve. Ovde sam neke od najvažnijih trenutaka u karijeri postigao. Zato hvala svima ovde. Samo igranje je velika inspiracija za mene. Nikada neću zaboraviti sve ovo što sam postigao u Parizu", zaključio je Rafael Nadal. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC