• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Igram tenis života, ne znam da li ću u Australiju": Prvi igrač svijeta otvoreno priča o aktuelnim temama

Autor Dragan Šutvić

Đoković je ocijenio da igra najbolje u karijeri

 Đoković igram tenis života ne znam da li ću na Australijan open Izvor: MONDO/Nebojša Marković

Novak Đoković igra najbolji tenis u životu, kako sam kaže, i priznaje da mu je žao što nije osvojio još jedan grend slem turnir ove sezone.

Ipak, ciljevi se ne mijenjaju i sa velikim ambicijama ulazi u kraj sezone i priprema se za novu.

Možda će vas zanimati

Novak je osvojio Australijan open, na US Openu je diskvalifikovan zbog nesrećnog slučaja, a na Rolan Garosu je došao do finala i tu izgubio od Rafaela Nadala.

"Postoji mali žal što nisam uzeo jedan od ova dva grend slema. Mislim da sam bio izuzetan na oba turnira. U Parizu sam imao mnogo boljeg protivnika, a ja nisam bio na svom nivou. Dobro, finale je veliki rezultat. Na US Openu se desila situacija koja je bila malo nesrećna za mene, ali… Osvojio sam ostale turnire na kojima sam učestvovao, Sinsinati i Rim", rekao je Đoković i odmah nastavio:

"Ako ne računam diskvalifikaciju, imam samo poraz od Nadala, igram tenis života. Jeste da je sezona isprekidana, ali vjerovatno može da se poredi sa mojim najboljim iz 2011. i 2015. godine. Kako će se završiti? Ne znam. Sad slijedi Beč, Pariz preskačem, pa London. Ciljevi su jasni, potrudiću se da zadržim bodovnu prednost i da steknem neku značajniju prednost za prvi tri mjeseca u godini, jer će mi to pomoći da ostvarim jedan od dva najveća cilja", rekao je Đoković.

Što se tiče pandemije i odbrane titule u Australiji...

"Ne znamo još kako će se odvijati situacija u vezi s pandemijom, da li će Australija skratiti taj period karantina, ako to ne bude slučaj, moraće svi teniseri znatno ranije da odu u Australiju. Tenis je privilegovan kao sport, jer ima sreću da se nastavio u nešto izmijenjenom i modifikovanom obliku, većina turnira je nastavljeno od prekida sezone. Šta će biti nakon toga, mali procenat ljudi to zna, moraćemo da se korigujemo svi i da se prilagođavamo svakodnevno, da mijenjamo lične, porodične planove, svakog od nas to nervira, ali moramo da se nosimo s tim i da prihvatimo te okolnosti".

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC