• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brutalni aperkat za laku noć! Imamo li bokserski nokaut godine? Onesvijestio čovjeka jednim udarcem (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Džervonta Dejvis je i dalje neporažen, a Santa Kruz je prvi put nokautiran

 Brutalni aperkat za laku noć! Imamo li bokserski nokaut godine? Onesvijestio čovjeka jednim udarcem (VIDEO) Izvor: Tanjug, Ronald Cortes/FR171329AP

Bio je to okršaj koji se dugo čekao. Neporaženi Džervonta Dejvis i sjajni Leo Santa Kruz sastali su se u Teksasu, pred publikom, u bokserski čudnom meču u kome su ulog bila dva pojasa u dvije različite težinske kategorije, sa ograničenom težinom.

Završilo se brutalno. Dejvis je snažnim nokautom iz jednog udarca onesvijestio Santa Kruza, nanijevši mu drugi poraz u karijeri, prvi nokautom.

Taj skraćeni lijevi aperkat je bio prava lepotica, sijevnuo je neočekivano i izazvao "kratak spoj" kod Santa Kruza, koji se samo srušio u svom uglu. Sudija je odmah odmahnuo za kraj borbe, a Meksikancu je trebalo nekoliko minuta da se osvijesti. Kandidat za nokaut godine.

Pogledajte:

Zabrinuti Amerikanac mu je prišao, dok se ovaj nije podigao na noge. Dejvis je tako zadržao svoj pojas u lakoj kategoriji (61,2 kilograma), a osvojio je i Santa Kruzov u superpero (59 kilograma). Prema dogovoru, nijedan borac nije smio da bude teži od 59 kilograma. Oba pojasa su u WBA verziji.

Dejvisu je ovo bio 15. uzastopni nokaut i sada je skor popravio na 24 pobjede, bez poraza, uz 23 nokauta. Santa Kruz, koji je bio šampion u četiri kategorije, ima skor od 37 pobjeda, dva poraza i jedne neriješene borbe. Ovo mu je bio prvi poraz nokautom tokom 14 godina profesionalne karijere.

Meč je održan pred 9.024 gledaoca na stadionu Alamodom, koji prima 64.000 ljudi, ali je kapacitet bio strogo ograničen zbog pandemije korona virusa.

(mondo.rs)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC