• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković ponovo kod kuće: Imam tremu!

Autor mondo.rs

U subotu, 15. novembra navijači Crvene zvezde ponovo će imati priliku da aplaudiraju i pozdrave Dejana Stankovića. On je sada u igračkoj penziji, ali opet će biti u crveno-belom dresu. Pročitajte šta on kaže pred utakmicu Zvezda-Udineze.

 Dejan Stanković ponovo kod kuće: Imam tremu! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Više od 16 godina Dejan Stanković nije deo Crvene zvezde. Fizički nije deo Crvene zvezde, ali jest bio i ostaće zauvek njen deo. A i ona će biti deo njega.

U subotu, 15. novembra na stadionu u Ljutice Bogdana (početak u 17 časova) Dejan Stanković će ponovo obući dres Crvene zvezde u prijateljskoj utakmici protiv italijanskog Udinezea. Biće to i zvaničan oproštaj Stankovića od Zvezde (u igračkom smislu), iako je on odavno otišao u penziju.

Pred taj, revijalni meč, Stanković je za sajt Crvene zvezde dao kraći intervju, u kojem je priznao da "ima tremu" i da je uzbuđen, a pročitajte i koju je veličinu dresa tražio od ekonoma Zvezde.

"Kada je stigao poziv Crvene zvezde, bio sam najpre malo začuđen, ućutao sam na trenutak, a potom i veoma srećan. Pomisao na ponovni izlazak na travu 'Marakane', stadiona na kojem sam odrastao, pred navijače uz koje sam odrastao, u meni budi zaista posebne emocije. Malo je reći da sam se uželeo toga. Na 'Marakani' sam proveo divne trenutke, i cela ova ideja probudila je u meni veliku želju da još jednom obučem crveno-beli dres, ali i tremu. Da, tremu, kako se subota bliži, osećam se kao da tek treba da debitujem", rekao je Stanković.

Jasno je da Stanković neće moći da odigra svih 90 minuta, možda ni 45... Godine su ga stigle. Ali, smisao za humor ga nije napustio:

"Tražio sam Stoletu (Zvezdin ekonom) da mi obavezno spremi jedan XL dres, jer više ne mogu da stanem u L. Vremena se menjaju, pa tako i kalupi dresova".

Udineze je pristao da sam plati troškove puta i smeštaja, tako da celokupan prihod sa ove utakmice ide Crvenoj zvezdi. To je, svakako, lep gest kluba iz Udina.

"I za Udineze je ovo značajna utakmica. Ovo će biti prvi put da dolazi u Srbiju, a tamo su dobro upoznati sa tradicijom Crvene zvezde. O tome svedoči i podatak da je predsednik kluba, koji je trenutno na odmoru, rekao da će dati sve od sebe da privatnim avionom dođe na utakmicu, jer ne želi da propusti spektakl. Očekujem dobru utakmicu, koja će za mene biti veoma emotivna. Naravno, očekujem i što više navijača, nismo se dugo videli. Nadam se da je želja obostrana", rekla je nekadašnja Zvezdina "desetka", i rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije, Dejan Stanković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC