• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ženski fudbal: "Teror" u režiji SFK 2000!

Autor mondo.ba

Fudbalerke SFK 2000 iz Sarajeva u zaostaloj utakmici 2. kola Premijer lige BiH za žene deklasirale su Modriču na gostovanju 12:0, a briljirala je Armisa Kuč, koja je postigla šest golova!

Višestruke šampionke Bosne i Hercegovine, fudbalerke SFK 2000 iz Sarajeva, nastavile su sa sjajnim izdanjima u domaćem prvenstvu.

U prvom kolu porazile su Iskru iz Bugojna 4:0, a u trećem je "stradala" Gradina u Srebrenika, čija mreža se tresla čak devet puta. Ipak, to nije bila najubjedljivija pobjeda izabranica Samire Hurem ove sezone.

LIGA ŠAMPIONA

Žrijeb šesnaestine finala Lige šampiona za žene održan je prošlog četvrtka, a SFK 2000 za rivala je dobio ekipu Rosijanke iz Rusije. Utakmice su na programu 5. i 6, odnosno 12. i 13. oktobra. Sarajke će u prvom meču biti domaćin.

Utakmica drugog kola protiv Modriče bila je odgođena zbog nastupa fudbalerki iz glavnog grada BiH u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koje su uspješno okončane, pa se SFK 2000 plasirao među 32 najbolje ekipe Evrope.

Sarajke su u tom zaostalom meču, koji je odigran danas na stadionu "Doktor Milan Jelić" u Modriči slavile sa nevjerovatnih 12:0, a najbolji pojedinac meča bila je Armisa Kuč, koja se šest puta upisala u listu strijelaca!

Tako ekipa SFK 2000 nakon tri odigrana kola ima maksimalnih devet bodova, uz fenomenalnu gol razliku 25:0!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC