• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Suarez: Imam sjajne saigrače, ali i ja sam dobar

Autor mondo.rs

"Imam sjajne saigrače koji mi olakšavaju posao, ali ne želim ni da umanjim svoju zaslugu, ipak morate da postignete gol", kaže jedan od najboljih fudbalera današnjice, koji će biti u najužem krugu kandidata za "Zlatnu loptu".

Fudbaler Barselone Luis Suarez rekao je da želi da završi karijeru u tom španskom klubu!

Suarezu je danas uručena "Zlatna kopačka", za najboljeg strelca u prošloj sezoni u evropskim fudbalskim ligama. On je prošle sezone postigao 40 golova za Barselonu u prvenstvu. Nagradu u Barseloni uručila su mu njegova deca Bendžamin i Delfina.

To je drugi put da Suarez (29) osvaja "Zlatnu kopačku", pošto je pre dve godine to priznanje podelio sa Kristijanom Ronaldom iz Real Madrida.

"Želim da zahvalim Barseloni što me je dovela i dozvolila da ispunim svoje ciljeve. Saigrači su imali udeo u svim mojim golovima. Imam sjajne saigrače koji mi olakšavaju posao, ali ne želim ni da umanjim svoju zaslugu, ipak morate da postignete gol. Nadam se da ću završiti karijeru u Barseloni, ali moram da budem na najvišem takmičarskom nivou", rekao je Suarez, navodi se na sajtu Barselone.

Suarez je 2014. godine iz Liverpula prešao u Barselonu za koju je odigrao 108 utakmica, postigao 93 gola i osvojio dve šampionske titule, dva Kupa kralja, Ligu šampiona, Superkup Evrope, Superkup Španije i svetsko klupsko prvenstvo.

On je zahvalio saigračima na nagradi za najboljeg strelca evropskih liga, posebno Lionelu Mesiju i Nejmaru i rekao da se nada da ako ne osvoji "Zlatnu loptu" sledećeg januara, da će je osvojiti jedan od njih dvojice.

"Morao sam mnogo da se borim u životu, sada pokušavam da uživam, da budem srećan i da osvajam trofeje. Ja sam u najboljem timu na svetu sa najboljim igračima. Imate svoje ciljeve i možete da ih ostvarite, ali cilj ekipe da osvaja titule je na prvom mestu. Posle toga dolaze individualne nagrade, a ako ih ja ne osvojim osvojiće Leo ili Nejmar", rekao je Suarez.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC