• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Matić stavio 100 miliona evra u džep

Autor mondo.rs

Nije samo Pol Pogba bio meta, već i Žoze Murinjo i Zlatan Ibrahimović.

"Nemanja Matić je toliko bogat da je stavio 100 miliona evra u džep", bio je jedan od najšaljivijih, ali i najistinitijih tvitova tokom utakmice Čelsi – Mančester junajted završene rezultatom 4:0 na "Stamford bridžu".



U danu koji će fanovi Junajteda pokušati što pre da zaborave, ali koji će do daljeg ostati upisan i kao jedan od najcrnjih za "đavole" u Premijer ligi, mnogi navijači širom sveta – ali i poznate ličnosti – dobili su inspiraciju da pospu so na rane Žozea Murinja, Zlatana Ibrahimovića i Pola Pogbe, pre svih.

"Žoze i dalje zna kako da izvuče najbolje iz Čelsija", tvitnuo je legendarni napadač tog kluba, kojeg je Murinjo zatekao na "Bridžu" kada je 2004. postao prvi put menadžer plavaca, Ejdur Gudjonsen.



Jedan poznati engleski novinar uporedio je Ibrahimovića danas sa čudovištem iz Loh Nesa, konstatujući da oni koji tvrde da su ih videli spadaju u grupu ludaka i čudaka.

Matić je prvi asistent Premijer lige sa pet dodavanja za golove saigrača. Srbin ima više asistencija od Azara, Vilijana, Pedra i Fabregasa zajedno.

Oficijelni Twitter nalog Čelsija podsetio je da je 17 godina prošlo od kada je Mančester junajted sera Aleksa Ferugsona poražen rezultatom 5:0 na istom mestu i pitao se da li momci Antonija Kontea mogu da ponove taj podvig u finišu utakmice, a osoba zadužena za društvene mreže u klubu u nekoliko navrata umesto prezimena Pogba iskoristila je sinonim "najskuplji fudbaler svih vremena", pomalo se rugajući sumi koju je Junajted odvojio za igrača kojeg su danas Matić i Ngolo Kante nadigrali u svim segmentima igre.



Čak su se i navijači Junajteda na svojim kanalima rugali skupim zvezdama svog tima, uz insert unapred uvežbane proslave gola na relaciji Pogba – Džef Lingard sa utakmice Lige Evrope u kojoj je Murinjov tim deklasirao Fenerbahče rezultatom 4:0 u četvrtak uveče.

"Ne brinite, uvek ćete imati Fenerbahče", bio je komentar uz kratak snimak koreografije dvojice mladih fudbalera koji su postali nerazdvojni od Pogbinog povratka u klub, koji od danas za liderima Premijer lige, Sitijem, Arsenalom i Liverpulom, zaostaje šest bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC