• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjeković: Nisu imali kvorum!

Autor mondo.rs

Lider crno-bele opozicije i nekadašnji sportski direktor kluba, najavio nastavak borbe sudskim putem.

 Bjeković: Nisu imali kvorum! Izvor: MN PRESS

Nenad Bjeković rekao je za "Sportski žurnal" da su Milorad Vučelić i novi Upravni odbor FK Partizan nelegalno izabrani na sednici Skupštine održanoj u ponedeljak.

Kandidat opozicije na neodržanoj Skupštini 24. maja, koji se sa "svojim" delegatima odlučio za bojkot sednica 14. septembra i 24. oktobra, tvrdi da je Vučelić postao predsednik kluba iako zbog nedostatka kvoruma Skupština nije smela da bude održana.

"Ružno i tužno! Nikako nisu mogli da imaju 33 delegata na Skupštini. Imamo informaciju da ih je bilo 31 i to je samo još jedan pokazatelj šta su sve spremni da urade da bi došli do vlasti", prokomentarisao je Bjeković za "Sportski žurnal".

Popularni "Đavo" dodao je da su u danima uoči sednice neki članovi Skupštine "nelegitimno izbačeni", a da su na njihova mesta došli ljudi iz suprotne struje, čije mandate je Skupština prvo morala da verifikuje, pa tek onda da dobiju pravo glasa.

A, to se nije dogodilo, kaže Bjeković.

Zato će crno-bela opozicija sve karte baciti na tužbu sudu, gde će pokušati da dokaže da su Vučelić i njegova "ekipa" tokom izbornog procesa prekršili statute kluba, Fudbalskog saveza Srbije i UEFA, kao i odredbe Zakona o sportu, a da su povrh svega toga na Skupštini "lažirali" kvorum.

Zamoljen da prokomentariše izbor Ivana Ćurkovića za počasnog predsednika kluba, Nenad Bjeković rekao je da je Ćurković "karijerom zaslužio tu funkciju", ali da "cela ova situacija devalvira njegovo ime i prezime".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC