• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Noć golgetera: Ibra - Džeko 3:3! Pogba video brata

Centarfori Mančester junajteda i Rome predvodili svoje timove Ligi Evrope. Old Traford video braću Pogba.


Gol mašine ne staju!

Zlatan Ibrahimović i Edin Džeko obeležili su veče Lige Evrope svojim golovima, jer su obojica po tri puta zatresli mrežu!



Na početku nokaut faze Lige Evrope, "Ibra" je u Mančesteru dao tri gola Sent Etjenu i povrdio da je u fenomenalnoj formi.

Sjajni centarfor Mančester junajteda tako je stigao do svog 23. gola ove sezone, uključujući i 15 u Premijer ligi. Golmana gostiju Stefana Rufijea savladao je u 15, 75, pa 88. minutu (iz penala), za konačnih:

JUNAJTED - SENT ETJEN 3:0 (3:0)

Ekipa Žozea Murinja napravila je ogroman korak ka sledećoj rundi, a Ibrahimović je postigao prvi het-trik u dresu "đavola.

Meč na Old Trafordu bio je zanimljiv i po tome što je za goste nastupao rođeni brat Pola Pogbe (23) - Florentin (26), koji je na poziciji levog beka proveo 79 minuta, dok ga nije zamenio slovenački napadač Robert Berič.


Uz Ibrahimovića, oštar golgeterski njuh večeras je pokazao i napadač Rome - Edin Džeko, koji je zablistao u trijumfu "vučice" na gostovanju Viljeraelu.

Napadač iz Bosne i Hercegovine takođe je tri puta zatresao mrežu protiv "žute podmornice", koju je u 32. minutu "načeo" Emerson. Džeko je potom dokusurio domaćina golovima u 65, 79. i 86. minutu, za više nego ubedljivih:

VILJAREAL - ROMA 0:4 (0:1)


U kakvom je Džeko ritmu ne pokazuje samo zbir od njegovih 28 golova ove sezone, već i podatak da je bio strelac na poslednjih šest mečeva i da je od 19. januara postigao devet pogodaka!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC