• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galešić: Zabiću gol Željezničaru!

Autor mondo.ba

Borac odlučan da upiše tri boda u derbiju protiv Željezničara. Galešić obećao da će zatresti mrežu "plavih"

 Borac ŽEljezničar Galešić Zabiću Gol Željezničaru Izvor: MONDO/Goran Arbutina
Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučki Borac u nedjelju od 18 časova dočekaće Željezničar u derbiju 15. kola Premijer lige BiH.

Željezničar dolazi na Gradski stadion u Banjaluku sa nizom od tri pobjede i remijem, dok Borac želi da se revanšira, navijačima za poraz u prošlom kolu, ali i gostima za poraz na početku sezone.

"Što se tiče kvaliteta Željezničara i njihovih ambicija u ovom prvenstvu tu ne treba mnogo govoriti. Zaista su kvalitetan tim, dobro se poznajemo. Vrlo uočljiv podatak je da su na postojeći igrački kadar mimo prelaznog roka nedavno angažovali i Ubiparipa i Elznera, to govori o njihovoj ambiciji u ovom prvenstvu. Sigurno da ćes takvim ambicijama doći i u Banjaluku. Ali vjerujem da su naši momci svjesni zadatka. Moramo staviti na teren sve što imamo, moramo pokušati ići i preko maksimuma da bi došli do rezultata", rekao je trener Borca Zoran Milinković.

"Kadrovska situacija je korektna. Aco Radulović se vratio, a van stroja su Dujaković od ranije i Boka Raspudić zbog parnih kartona".

Derbi Borca i Željezničara nosi specifičnu težinu jer će u nedjelju navijači Borca proslaviti 30 godina postojanja.

"Vi znate da naši navijači u nedjelju slave svoj jubilej i nema bolje prilike, mi bismo željeli da im čestitamo pobjedom. Naša želja je nesporna, učinićemo sve da dođemo do dobrog rezultata, tj. pobjede. Možda još jedan bitan faktor su uslovi za igru. Već sedam dana treniramo u blatu i vodi, jedan takav teren nas očekuje i u nedjelju i to može da bude jedan važan faktor", istakao je Milinković.

Fudbaler Borca Goran Galešić takođe želi da obraduje Lešinare na njihov rođendan.

"Sigurno je da će svaki igrač koji istrči na teren i koji bude na klupi dati svoj maksimum, biti 100 odsto u utakmici, prije svega zbog naših navijača koji slave 30 godina postojanja“, rekao je Galešić, a onds dao i jedno obećanje:

„Što se mene tiče obećao sam gol da ću dati Želji, jer smo nesrećno izgubili na Grbavici iako smo vodili 1:0. To je moje obećanje, daću sve od sebe, vidjećemo šta će biti“.


"Ja bih bio najsrećniji da Gale ispuni ovo obećanje. Znate šta nas čeka, jako važna utakmica za naš klub. Nesrećno smo tamo izgubili, sutra nas čeka jako teška utkamica, a drugačija u odnosu na prvu. Imamo dobru atmosferu u svlačionici, dobro radimo, to su preduslovi za dobar rezultat. Pozivam još jednom navijače, znamo da slave 30 godina postojanja i najsrećniji bismo bili da im poklonimo pobjedu. Utakmica je jako važna i za klub i za nas igrače“, dodao je lijevi bek Borca Bojan Puzigaća.

Premijer liga 15. kolo:

Subota

Krupa  - Zrinjski (13.00)

Radnik – Čelik

Sloboda – Vitez

Sarajevo – Mladost (16.00)

Nedjelja

Široki Brijeg – GOŠK (16.00)

Borac – Željezničar (18.00)

TABELA: Široki 31, Zrinjski 31, Željezničar 29, Sarajevo 26, Krupa 23, Mladost DK 22, Borac 20, Radnik 17, GOŠK 13, Sloboda 10, Čelik 10, Vitez 6

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC