• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gasperini: Može biti svašta na "Koševu"

Autor mondo.ba

Trener Atalante Đan Pjero Gasperini naglasio je pred revanš u Sarajevu da je njegov tim favorit, ali da se svašta može dogoditi u predstojećih 90 minuta drugog meča kvalifikacija za Ligu Evrope.

  Atalanta je u prvoj utakmici drugog kola protiv Sarajeva ispustila vođstvo od 2:0 na stadionu "Mepei", ali uprkos nepovoljnom rezultatu, Italijani vjeruju u prolaz u narednu rundu takmičenja.

"Sve se može desiti u ovih 90 minuta, sve je otvoreno i u ovoj utakmici. Mislim da smo i dalje favoriti, iako će teren biti teži nego u prvom meču. Napravili smo puno grešaka, ali igraćemo slično kao u prvoj utakmici. Ovog puta smo bolje analizirali Sarajevo, zbog toga što smo se imali prilike uvjeriti u prvoj utakmici kako igraju", rekao je Gasperini, a prenijeli sarajevski mediji.

Prema njegovim riječima, Sarajevo ima solidnu ekipu.

"Odbrana je u prvom meču bila dobro organizovana, iskoristili su maksimalno svoje prilike, vjerujemo da sada to neće biti slučaj. Naravno, rezultat iz prvog susreta nije kakav smo željeli, ali ponavljam da imamo dobre šanse za prolaz, jer imamo i kvalitet za to", dodao je trener italijanskog tima.

Stoper kluba iz Bergama Andrea Masijelo mišljenja je da remi u Ređo Emiliji (2:2) nije mnogo poremetio atmosferu u svlačionici.

"Pokušaćemo otkloniti greške iz prve utakmice. Vjerujemo u prolaz, niko ne sumnja u kvalitet ekipe", naglasio je defanzivac Atalante.

Musemić: Atalanta je favorit, mi se nadamo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC