• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel pred Brčake: Dobro da se oznojimo!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel u subotu (17.00) dočekuju brčansku Lokomotivu u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine i vjeruju u pobjedu uz pravi pristup i maksimalan angažman.

 RK Borac - Rk Lokomotiva, najava 2. kolo PL BiH Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

 I drugi meč u novoj sezoni, Borac m:tel će igrati pred domaćom publikom u dvorani "Borik".

Poslije pobjede nad Slobodom iz Tuzle, koja je namučila crveno-plave, na oprez pred dolazak Brčaka pozvao je Dejan Unčanin, sportski direktor banjalučkog kluba.

"Drugi meč kod kuće nas obavezuje da odigramo ozbiljno i zabilježimo nova tri boda. Vidjeli smo i prošli petak da nije lako, upravo zbog toga što nema plej-ofa, za svaki bod se svi bore bespoštedno, zato bih uputio opomenu da se Lokomotiva neće sama pobijediti. Moraćemo dobro da se oznojimo jer u njihovom taboru ima nekoliko igrača koji su pobjeđivali Borac. Ne smijemo ući u utakmicu potcjenjivački, a nemamo ni pravo na to", izjavio je Unčanin.

PREMIJER LIGA BiH, DRUGO KOLO

Borac m:tel - Lokomotiva Brčko

Bosna Visoko - Iskra

Drina - Gračanica

Izviđač - Maglaj

Leotar - Vogošća

Sloga GV - Sloga D

Slavija - Konjuh

Sloboda - Goražde

Pivotmen Banjalučana Nemanja Vučićević kratko je analizirao igru subotnjeg protivnika i istakao da se u Banjaluci ipak za sve pita Borac m:tel.

"Protivnik dosta trči i oslanja se na brzi centar i polukontru, što je pokazao u meču protiv Bosne Visoko, kojoj su postigli 36 golova. Mi smo se maksimalno spremili, radili smo više na odbrani jer smo protiv Slobode imali dosta kikseva na tom polju. Nije realno ni bilo očekivati da na početku sezone budemo na najvišem nivou. Duga je sezona, mnogo utakmica u svim takmičenjima. Bitno je da nam forma ide uzlaznom putanjom, a izuzetno je dobro da pobjeđujemo i kad ne igramo najbolje. U Banjaluci se uglavnom mi pitamo uz naš maksimalan angažman i moramo učiniti sve da u subotu osvojimo bodove".

Jedan od mladih "lavova" crveno-plavih Jovan Todorović prezadovoljan je što ima priliku da uči od iskusnijih igrača, izrazivši nadu da će već u subotu upisati debi u šampionatu BiH.

"Velika je čast nastupati za Borac, srećan sam što mi je trener Mirko Mikić pružio priliku da treniram s prvim timom. Nadam se minutaži i debiju u Premijer ligi BiH kako bi uz starije igrače poput Bojana Rađenovića i ostalih, stekao što više iskustva. Mnogo sam naučio od Mikića jer je i on igrao na istoj poziciji lijevog krila. Jedan je od mojih većih uzora", rekao je novopečeni juniorski reprezentativac BiH.

Mikić: Odbrana loša, radićemo na tome 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC