• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cijeli dan me pitali da li ću biti otjeran..."

Autor mondo.rs

Vladan Milojević poslije pobjede protiv Olimpijakosa govorio o "smišljenom bombardovanju" koje je poslije derbija trpio sa ekipom. "To nije od zvezdaša, već je namješteno"

 Vladan Milojević izjava poslije Zvezda Olimpijakos 3-1 Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Treneru Crvene zvezde Vladanu Milojeviću nije bilo potrebno postavljati pitanja poslije pobjede protiv Olimpijakosa.

Šef struke crveno-bijelih je izašao pred kameru TV Arena sport i emotivnim izlaganjem nagovijestio koliki mu je kamen pao sa leđa, a koji je postao posebno težak poslije poraza u derbiju.

Takođe, otkrio je da su mu na dan meča protiv Olimpijakosa stizale poruke iz Grčke, sa pitanjima da li će biti smijenjen poslije večerašnjeg meča.

Za početak, on je ponovio svoju izjavu da ne smatra za sebe da je veliki trener.

"Mislim da ljudi apsolutno znaju, nisam veliki trener, samo sam čovjek koji radi svoj posao najbolje što može. Trudim se da tako bude. Kako će biti, sam Bog sveti zna. Neka bude kao što bude. istorija je dalekovida, vidjeće se šta smo i kako radili".

U poluvremenu meča protiv Pirejaca rekao je igračima da igraju za sebe.

"Poslije Partizana se stvorila atmosfera da smo igrali loše, da ne znamo ništa, mogu da vam kažem da nam je jako teško palo. I to sam im rekao na poluvremenu. Rekao sam momcima da odigraju za nas, jer je stvarno stvoren veliki pritisak poslije derbija, a to nije od zvezdaša, već je to sve namješteno, smišljeno, ali moraju da znaju da se svi borimo i volimo Zvezdu"

"Kad mi budu tražili da odem, ja ću da odem. Nisam došao da ostanem, već sam u jako teškom trenutku došao da pomognem. Živim za ovakve trenutke. Uvijek ću otići i zapaliti svijeću i za njihove duše, ali mislim da je pretjerano... Danas mi cijeli dan zvoni telefon i stižu poruke iz Grčke, da ću biti oteran poslije ove utakmice. Hajde da kažemo da sam se spasao i nadam se da ću do sljedeće utakmice biti trener Zvezde"

"Očekujem samo da sljedeći trening uživam sa mojim momcima, ako ga budem dočekao. Gledam interese pravih navijača Zvezde, na ostalo se ne obazirem. Bio je jako veliki pritisak, ne znam iz kog razloga i zbog čega. Jako je teško palo igračima i trebalo im je nešto ovako. Bili smo bombardovani, ali nije ni bitno. Čestitam igračima, zvezdaškoj javnosti, osjećali smo atmosferu i prije utakmice što se tiče divnih stvari koje su bile u Beogradu, a sa druge strane vidjeli ste da je prštalo sve na terenu. Nadam se da je publika zadovoljna".

"Na kraju krajeva, dali smo sve od sebe"



Pitanje o nastavku borbe u grupi Lige šampiona iskoristio je da zaključi...

"Razmišljam samo o sljedećem treningu, a sve ostalo je potpuno nebitno. Važno je da se spremimo za sljedeću utakmicu, da mi igrači budu zdravi, da odigramo najbolje što možemo. Ja sam ovdje dok mi se ne kaže drugačije. Ovdje sam da pomognem. Nisam došao da radim bilo šta drugo"

"Vraćam se još na tu utakmicu (protiv Partizana). Nema tu šta, sam sam preuzeo odgovornost, priznao sam da sam kriv, ali Srbija je ovo, sve ja to razumijem. idemo dalje".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC