• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ATOS BANK a.d. Banja Luka nudi “KREDIT ZA SVE”

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

ATOS BANK a.d. Banja Luka pokrenula je akciju za nenamjenski i zamjenski kredit “KREDIT ZA SVE”, nudeći svojim klijentima mnoge pogodnosti u okviru ove akcije koja će trajati do kraja 2022. godine.

 Kredit za sve Izvor: Promo, Atos bank

“Naša kreditna ponuda kreirana je u skladu sa željama i potrebama klijenata, kojima je potreban jednostavan i brz pristup kreditnim sredstvima, za svaku namjenu i zamjenu. Uz naš “KREDIT ZA SVE” klijenti imaju mogućnost da jednostavno, brzo i lako realizuju svoje finansijske planove i želje. U pitanju je nenamjenski i zamjenski kredit koji nudi rješenje za sve male i velike planove klijenata. U okviru ove akcije maksimalan iznos kredita je do 50.000 KM, rok otplate do 10 godina, kamatna stopa već od 4.49% (EKS od 6.72%), i to bez žiranata i hipoteke. Naime korisnicima kredita koji prilikom apliciranja za kredit zahtjev pošalju putem naših onlajn servisa ( veb stranica, elektronsko i mobilno bankarstvo) obrada kredita je bez naknade“, izjavio je ovim povodom Gordan Đukić, direktor prodaje i mreže filijala ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz ATOS BANK a.d. Banja Luka naglašavaju da klijenti imaju mogućnost izbora fiksne ili promjenljive kamatne stope.Takođe, u svoju redovnu ponudu uveli su i kreditnu liniju za državljane BiH koji su zaposleni u inostranstvu, koja omogućava da po povoljnim uslovima riješe stambeno pitanje, a jedna od novina jeste dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu do 3 plate.

Više informacija o proizvodima i uslugama svi zainteresovani mogu dobiti na besplatan broj Kontakt centra 0800 59 999, lično u poslovnicama ATOS BANK a.d. Banja Luka kao i putem internet stranice banke www.atosbank.ba.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE