• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Coolpad sprema najbolji telefon sa LeEco (FOTO)

Autor mondo.rs

Kineski proizvođač u avgustu će predstaviti svoj najjači telefon do sada, koji sprema u saradnji sa još jednom poznatom kineskom kompanijom.

 Coolpad sprema najbolji telefon sa LeEco (FOTO) Izvor: Promo/XiaomiDaily/Coolpad/LeEco
Izvor: Promo/XiaomiDaily/Coolpad/LeEco

Kineska kompanija LeEco bavi se različitim poslovima, ali je najpoznatija poproizvodnji i distribuciji digitalnog sadržaja, ali i po smartfon i TV biznisu i tome što je nedavno kupila dobar paket akcija kompanije Coolpad. S druge strane Coolpad je jedna od Top 10 kompanija na svetu koja se bavi proizvodnjom telefona i ima gomilu patenata u svom vlasništvu. Zajedno, oni su sjajan tandem i prvim telefonom će to pokušati i dokažu.

Ime telefona, oznaku ne znamo, ali će sigurno imati dvostruku kameru na poleđini, 4 GB RAM, 64 GB interne memorije, Dual SIM + microSD slot, Snapdragon 820 čipset, QHD ekran veličine 5.5 inča, kao i bateriju kapaciteta 3,500 mAh. Telefon će biti od metala, sa skenerom otiska prsta, 2,5D staklom spreda, kao i dvostrukom antenom za bolji signal.

Premijera telefona se očekuje u avgustu, a prvo javno pojavljivanje na IFA sajmu u Berlinu, koji počinje već 2. septembra. U galeriji možete da pogledate i plakate koji prate najavu premijere u Kini, koje su objavili Xiaomi Daily, GSMArena i još neki portali.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS