• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Android više neće biti isti

Autor mondo.rs

Osim promena u izgledu, očekuje se i velika promena u vezi sa cenama novih telefona.

 Android više neće biti isti Izvor: MONDO portal.

Godinama unazad, Nexus telefoni su se prodavali po veoma povoljnim cenama. Nudili su odlične specifikacije i „čist“ Android po ne preterano visokoj ceni.

Međutim, ove godine se neke stvari drastično menjaju. Android Police sajtu ije potvrđeno da će se Pixel XL telefon prodavati po ceni od 649 dolara, dok će se manji model prodavati po ceni od 499 dolara. Za 649 dolara se trenutno može nabaviti Galaxy S7 telefon.

Navodno, Google će se oslanjati na opciju koja bi potencijalnim kupcima trebalo da obezbedi nešto nižu cenu uređaja. Ali, ovo se trenutno odnosi samo na američko tržište i njihove operatere.

Ukoliko je informacija zaista tačna, postavlja se pitanje šta je podiglo cenu telefona. Vrhunske specifikacije nikada nisu diktirale cenu kada su Google telefoni u pitanju. Međutim, izvršni direktor Sundar Pičaj prethodno je nagovestio da bi novi telefoni modli da imaju jedinstvene softverske dodatke koje „čist“ Android neće imati.

Umesto da se fokusiraju na programere kao što je do sada bio slučaj sa Nexus linijom, Google će se takmičiti sa ostalim vrhunskim telefonima drugih proizvođača koji već imaju nešto po čemu su jedinstveni. Ovo je kockanje. Da li vam Google ime zvuči dovoljno luksuzno?

Na svu sreću, nećemo morati još dugo da čekamo kako bismo saznali šta to Google sprema. Novi Pixel telefoni biće predstavljeni 4. oktobra, piše Engadget.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS