• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrate GTA 5? Probajte ovaj urnebesni mod

Autor mondo.rs

Zabavan novi mod paket se pojavio za GTA 5 koji dodaje likove iz Kralja Lavova u igru.Takođe, Rockstar vas nije zaboravio ni za Dan zaljubljenih.

Ako ste igrali GTA 5, a velike su šanse da jeste, onda sigurno znate da možete da radite skoro sve što poželite u ovoj igri, od trkanja do joge. I to sve u osnovnoj igri, što naravno nije sve. GTA ima i veliku zajednicu talentovanih ljudi koji prave modove, pa tako možete da letite nebom kao Iron Man ili zmaj koji bljuje vatru. Mašta je jedina granica.

Tako je moder po imenu MrMarco1003 napravio The Lion King Pack, koji, kako se da zaključiti iz imena, dodaje gomilu likova iz Kralja Lavova u svet pljački banaka, krađe kola, otimanja aviona u letu i slično. Tu su likovi poput: Timona, Pumbe, malog i velikog Simbe, Skara i njegovih hijena, mandrila Rafikija, Mufase i još par.

Prilično je teško zamisliti Timona sa uzijem, Pumbu kako juriša na pandure ili Rafikija na motoru, zato je tu video koji demonstrira kako to magično izgleda:

GTA 5 - The Lion King Mod
Izvor: MrMarco1003

Ovom mod paketu je potreban AddonPeds script mod da bi radio, i pošto su modeli likova pozajmljeni iz Diznijeve igre, pitanje je koliko će ovaj paket biti dostupan, pa ako vas interesuje da vidite uvrnute hakuna matata avanture u Los Santosu idite na ovaj link.

Još jedna vest za GTA Online nam stiže iz oficijelnih izvora, o in-game akcijama za Dan zaljubljenih, poput povratka prošlogodišnjeg Till Death Do Us Part 2vs2 moda na novim mapama za parove, duple zarade GTA$ i RP, nekoliko popusta i premijum trka. Sve to traje do 27. februara, pa iskoristite ponuđeno.

Koji su vaši omiljeni momenti u GTA? Da li biste probali Kralja Lavova u GTA? (Scena sa Timonom i getlingom je dovoljan razlog za jako DA)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS