• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Call of Duty se vraća kući - to ste čekali! (FOTO)

Autor mondo.rs

Call of Duty se vraća kući! Nova „epizoda“ biće smeštena u Drugi svetski rat, a mi znamo nekoliko dodatnih stvari pre zvanične objave!

 Call of Duty se vraća kući - to ste čekali! (FOTO) Izvor: Promo/Activision

Kao što smo vam već najavili 22. aprila, informacije o novoj igri iz Call of Duty serijala biće zvanično objavljene 26. aprila krajem dana.

Za sada smo preko sajta saznali da će igra biti smeštena u period Drugog svetskog rata, ali ne i nešto više od toga. Međutim, kao što to često ume da se desi (namerno ili slučajno), neke informacije su “procurele” u vezi sa ovim naslovom, pa se već zna više detalja, čak i pre zvanične najave.

Na ovoj slici, na kojoj je prikazana jedna od kutija s kodom COD: WWII igre, može se jasno videti da bi ona trebala da izađe 3. novembra 2017. godine. To je donekle bilo i očekivano, pošto je postala tradicija da se svake godine u novembru pojavi ovaj naslov, tako da je ovo samo potvrdilo da će igra biti spremna za jesen. Između ostalog, ono što je najviše upalo u oči, jeste činjenica da će biti organizovano i privatno beta testiranje za sve koji naruče igru pre njenog izlaska.

Pored standardnih singleplayer i multiplayer modova, Sledgehammer games (koji radi na igri) trebalo bi da izbaci i Co-Op mod - verovatno nećemo dobiti zombi coop, već neku varijaciju na temu. Igra iz date slike „puca“ na realnost, tako da bi zombiji bili nešto što se svakako ne bi uklapalo u celu priču (nije baš i da se ranije uklapalo, ali da ne sitničarimo), objavio je Play! Zine.

Naslov bi trebalo da bude izdat za PC, Xbox One i PS4, ali sve ove informacije uzmite, ipak sa rezervom, jer za sada zvanične potvrde Activsion tima još nema, i na nju ćemo čekati još par dana do zvanične objave igre.

Call of Duty: World War 2 = COD 2017!?
Izvor: Inkslasher.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS