• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram: Otvorite link iz lične poruke

Autor mondo.rs

Instagram sa novim ažuriranjem omogućava kačenje slika u pejsažnom i portretnom modu za Instagram Direct, kao i slanje linkova, adresa i slično.

Nova verzija aplikacije Instagram je dostupna za preuzimanje sa Google Play i App Store. Ažurirana aplikacija dodaje nekoliko novih opcija, koje će biti interesantne mnogima.

Od kako je Instagram Direct lansiran za sve u aprilu, programeri su pokušavali da dodatno pojačaju iskustvo korisnika, dodavanjem novih opcija i unapređenja.

 Neka od najbitnijih su već najavljena, jer Instagram Direct sada podržava pejsažnu i portretnu orijentaciju. Kad god pošaljete stalnu sliku ili video vašim prijateljima, koristeći Direct, nećete više morati da je isecate na određene dimenzije.

Pored toga, ažuriranje donosi podršku za linkove u Direct opciji, što znači da Instagram korisnici mogu sada deliti sajtove sa njihovim prijateljima i videti kako izgledaju direktno u konverzaciji. Isto važi i za brojeve telefona i adrese, prenosi phoneArena.

Podrška za pejsažne i portretne slike u Direct opciji je već dostupna za iOS uređaje sa Instagram verzijom 10.22. Međutim, Android korisnici će morati da sačekaju još malo, da ove nove opcije stignu. Sa druge strane linkovi u Direct porukama su dostupni za obe mobilne plaforme.

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru, YouTube i Instagramu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS