• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đukić u Sloveniju vodi 27 igrača, stiže i Leonardo

Autor mondo.rs

Šampion Srbije će u Sloveniji odigrati još četiri test meča uoči početka kvalifikacija za Ligu šampiona.


Sledi drugi deo priprema!

Fudbaleri Partizana su na Zlatiboru počeli "zagrevanje" za narednu sezonu, gde su najviše radili na kondiciji i usput su odigrali i dva "test meča" u kojima su zabeležili poraze od Zete i lučanske Mladosti, dok će drugi deo priprema odraditi u Sloveniji.

Ekipa je otputovala u nedelju za Sloveniju i plan je da u Moravskim Toplicama kod Murske Sobote, gde će boraviti 11 dana, odigraju četiri susreta.

Prvi rival, već u utorak, biće austrijski Kapfenberg (17.30h), potom se u četvrtak sastaju sa danskim šampionom Kopenhagenom (18.00), u subotu igraju protiv ruskog CSKA (termin će biti poznat kasnije), a generalna proba biće još jedan ruski klub - Ural, 4. jul (17.30).

Biće to poslednji prijateljski meč Partizana uoči prve takmičarske utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv podgoričke Budućnosti, a još nije poznato da li će se meč igrati 11. jula.

Miroslav Đukić je u Sloveniju poveo 27 fudbalera, neki od njih će se priključiti kasnije, a očekuje se i dolazak pojačanja iz Vesterloa - Nemanje Miletića.

Evo čitavog spiska igrača za drugi deo priprema:

Golmani: Filip Kljajić, Nemanja Stevanović, Marko Jovičić i Đorđe Lazović;

Odbrambeni igrači: Miroslav Vulićević, Milan Radin, Nemanja Miletić, Mohamed Munir, Bojan Ostojić, Svetozar Marković, Lazar Ćirković, Strahinja Bošnjak;

Igrači veznog reda: Marko Jevtović (stiže 29.6.), Everton, Nebojša Kosović, Marko Janković, Saša Ilić, Petar Đuričković, Saša Marjanović, Nemanja Mihajlović, Leonardo (stiže 27.6.), Stevanović Alen, Danilo Pantić;

Napadači: Uroš Đurđević (stiže 29.6.), Leandre Tawamba, Vladimir Đilas i Đorđe Jovanović.

MONDO će imati reportera na pripremama Partizana stoga ostanite uz naš portal jer vas očekuje veliki broj zanimljivih vesti, ekskluzivnih informacija, intervjua, video snimaka, fotografija...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC