Serija „Meso“ u Open videoteci

Autor:

Prve epizode serije „Meso“ odnedavno se nalaze u m:tel Open videoteci i dostupne su potpuno besplatno svim Open IPTV korisnicima.

0
A- A A+
meso Foto: m:tel

Nakon emitovanja na RTRS-u, i svaka naredna epizoda naći će svoje mjesto u videoteci.

Oktobar je, podsjećamo, na RTS-u i RTRS-u  bio  rezervisan za premijeru dugo očekivane serije "Meso", čiji scenario potpisuje Nikola Pejaković, a režiju Saša Hajduković, dok je koproducent za Republiku Srpsku RTRS, a za Srbiju RTS.

Glavni junaci filma i serije "Meso" su Mirko i Slavko – ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive.Mirko je osrednji fudbaler na zalasku karijere, sa neizvjesnom budućnošću u sportu, koji se vraća u rodnu Banju Luku, gdje zatiče dementnu majku, introvertnog brata i djevojku koja, daleko od svoje rodne kuće, vapi za pažnjom i ljubavlju, tražeći ih na pogrešne načine.

On zatiče i još nešto – očevu roštiljnicu Kod Rajka, od čije slave je ostala samo reputacija da su ćevapi tu "bolji od Mujinih", iako je i njena sudbina neizvjesna, kako zbog ekonomskih razloga, tako i zbog velikih planova ko je za nju kuju podjednako veliki biznismeni.Jedan od njih je i Slavko, Mirkov drugar iz djetinjstva, koji se u životu svog nekadašnjeg prijatelja ponovo pojavljuje iznenada, i to baš tada, u trenutku kada mu je najpotrebniji.

Glavne uloge tumače Igor Đorđević, a pored njega glume i Nikola Pejaković, Branko Janković, Vuk Kostić, Marija Pikić, Faketa Salihbegović Avdagić, Nikolina Jelisavac, Ljubiša Savanović, Tomislav Trifunović, Stojan Matavulj i mnogi drugi. Film je nastao u “Bosonogoj” produkciji, a producent je Brankica Janković.

Treba istaći da m:tel Open nudi opciju gledanja propuštenog sadržaja na 30 kanala, između ostalih i RTRS-u. Tako naši korisnici mogu pogledati epizode „Mesa“, a i hit serije „Senke nad Balkanom

Ostale vijesti