Najbolji filmovi su u Open IPTV ponudi

Autor:

“Rađanje jedne nacije” je film koji je baziran na istinitim događajima, a na programu je 24. novembra u 20.00 časova na kanalu HBO.

0
A- A A+
Foto: Promo

Smješten na jug Amerike prije Građanskog rata i zasnovan na istinitoj priči, film “Rađanje jedne nacije” prati Neta Tarnera (Nejt Parker), opismenjenog roba i propovjednika, čiji vlasnik, Semjuel Tarner (Armi Hamer), koji je u dugovima, prihvata ponudu da uz pomoć Netovih propovjedi dovede u red neposlušne robove. Prisustvujući nebrojenim zvjerstvima – prema njemu, njegovoj supruzi Čeri i drugim robovima – Net organizuje pobunu u nadi da će povesti svoj narod u slobodu.

“Legenda o Benu Holu” je film koji govori o najtraženijim ljudima u istoriji Australije, a koji možete pogledati u nedjelju, 26.11. u 20.00 časova na TV CINEMAX.

Nakon što je dvije godine proveo na putu sve teže izbjegavajući ruku zakona, Benu Holu je dosta skrivanja i razmišlja da se preda. Međutim, stari prijatelj Džon Gilbert ponovo ga uvodi u svijet drumskog razbojništva. Sa novajlijom Džonom Danom započinju seriju pljački i zločina širom Novog Južnog Velsa. Ubivši dva policajca, njih trojica postaju najtraženiji ljudi u australijskoj istoriji. Kad vlada odluči da ih proglasi odmetnicima koje svako može da liši života, Ben Hol kuje očajnički plan da pobjegne. Ali , uz toliko veliku novčanu nagradu na koju su ucijenjene njihove glave, izdaja se rađa tamo gdje je najmanje očekuju...

Priznati režiser Evgenij Afinevski, napravio je moćan i direktan prikaz nedavne i trenutne situacije u Siriji. Film “Vapaj iz Sirije” nudi zastrašujući osvrt na građanski rat koji bjesni zemljom posljednjih nekoliko godina. Pogledajte na kanalu HBO, 30.11. 2017. godine u 21.30 časova.

“Vapaj iz Sirije” je bolan i sveobuhvatan prikaz brutalnog petogodišnjeg sukoba sačinjen od stotina sati materijala koji uključuje snimke sirijskih aktivista i lokalnih novinara, svjedočenja djece demonstranata, vođa revolucije, običnih građana i visoko pozicioniranih vojnih generala koji su se okrenuli protiv vlade. Njihove kolektivne priče su vapaj za pažnjom i pomoći svijeta koji slabo razumije njihovu stvarnost ili se ne slaže u vezi sa rešavanjem situacije.

Drugi program Radio-Televizije Srbije, svakog ponedjeljka od 23.00 časova počeo je sa emitovanjem filmova Gorana Paskaljevića, jednog od najistaknutijih srpskih režisera i scenariste, čije ime je poznato ne samo na prostorima bivše Jugoslavije, već i u Evropi i svijetu. Nakon završene filmske režije na Praškoj akademiji, režirao je mnoge dokumentarne filmove i TV drame za TV Beograd. RTS 2, ponedjeljkom u 23.00 časova.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Tagovi:

Ostale vijesti