Budite uz Open IPTV i pratite dobre filmove

Autor:

Film “Čovjek sa gvozdenim pesnicama” možete pogledati 11. decembra 2017. godine na kanalu HBO u 21.35 časova.

0
A- A A+
Foto: m:tel

U potrazi za čuvenim blagom, grupa ratnika i ubica i nečasni britanski vojnik dolaze u selo u feudalnoj Kini, gdje skromni kovač pokušava da odbrani sebe i ostale mještane. Na čelu sa Raselom Krouom i Lusi Lu , film pripovjeda epsku priču o ratnicima, ubicama i usamljenom autsajderu u 19. vijeku u Kini, koji moraju da se ujedine da bi spriječili izdajnika koji želi da ih uništi. Od njegovog dolaska, radikalna plemenska frakcija primorava gradskog kovača da napravi složeno oruđe za uništenje. Kad klanovski rat dostigne kritičnu tačku, stranac kanališe drevnu energiju da bi se pretvorio u ljudsko oružje. Dok se zajedno sa legendarnim herojima bori protiv bezdušnih zlikovaca, jedan čovjek mora da obuzda tu moć i postane spasilac svog novopronađenog naroda.

Četvrtak 14. decembra 2017. godine u terminu od 21.05 časova, rezervisan je za još jedan dobar film. Ovaj put je to “Loša učiteljica”, na kanalu HBO 2.

Elizabet Halsi (Kameron Dijaz) juri bogate muškarce i da otkaz u školi, u kojoj radi kao nastavnica, u namjeri da se uda za svog bogatog vjerenika. Međutim, on raskine vjeridbu i Elizabet se vraća u školu. Elizabet je neodgovorna, nekompetentna, puši marihuanu i ne posvećuje pažnju učenicima i kolegama, a na časovima učenicima pušta filmove. Zavidna nastavnica, Ejmi Skvirel, mrzi Elizabet i njih dvije se međusobno ne podnose. Kada Elizabet upozna nastavnika na zamjeni, Skota Delakorta, otkrije da je on veoma bogat i počinje da flertuje sa njim…

A u petak 15. decembra, na kanalu Cinemax u 21.45 časova, očekuje nas sjajna komediografska drama “Ono putovanje sa tatom”.

Film nas vodi do Praškog proljeća, 1968. godine, kada dvojica njemačke braće kreću sa ocem na putovanje od Rumunije do Istočne Njemačke, na operaciju. Našavši se usred političkih previranja, oni slučajno završe u Zapadnoj Njemačkoj. Ova komedija/drama govori o rumunsko-njemačkoj porodici koja se nađe usred političkih previranja 1968. godine. Oni kreću na putovanje iz Arada u Istočnu Njemačku. Stariji sin, Mihai, nada se da će njegov bolestan otac tamo dobiti hiruršku intervenciju i da će njihova porodica ponovo biti srećna. Zajedno sa Emilom, mlađim bratom, njih zatiču posljedice Praškog proljeća, zbog čega su primorani da promijene plan. Iznenada, oni se nađu sa druge strane Gvozdene zavjese, u Zapadnoj Njemačkoj, i za samo nekoliko sati moraju da odluče: da li da ostanu ili da se vrate kući?

Ekskluzivno, na drugom program Radio-televizije Srbije možete pratiti Bi-BI-Sijevu dramu godine “Tabu”. Djelo je velikih i zvučnih holivudskih imena, poput Ridlija Skota,izvršnog producenta i čuvenog režisera. Radnja se odvija u Londonu,1814. godine, i okružena je zavjerom,ubistvom i izdajom, i kroz osam epizoda nam dočarava uzbudljivu priču o ljubavi i izdaji. Uloge:Tom Hardi, Una Čaplin, Džonatan Prajs, Majkl Keli i drugi. Subotom i nedjeljom u 22.00 časova

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Tagovi:

Ostale vijesti