• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

iPhone korisnici - odahnite!

Autor mondo.rs

Apple će prestati da vam usporava iPhone uređaje, ako vi odlučite tako.

Đavo je odneo šalu i reagovao je Tim Kuk, direktor Apple kompanije, lično. Apple je prvo negirao da usporava iPhone telefone, onda je pritisnut dokazima da to zaista čini morao da prizna da je to istina. Usledio je uobičajen, arogantan stav - usporavamo iPhone za vaše dobro - a onda su stigle tužbe. Pojedinaca i država (Francuska, Izrael, SAD, Španija…).

Glas korisnika protiv usporavanja iPhone telefona je bio toliko jak, različiti državni organi u mnogim državama stavile su Apple pod lupu, a mediji su „udarili“ tamo gde Apple najviše boli - lojalnost korisnika, kako im Apple vraća i gotovo, pa izdaju svega što Apple kompaniji korisnici predstavljaju.

Sve to kulminiralo je prvom pravom odlukom kompanije iz Kupertina u ovom slučaju - Apple će vlasnicima iPhone aparata dozvoliti da isključe usporavanje uređaja!

Ovo je potvrdio Tim Kuk u intervjuu za ABC američku mrežu, navodeći da će sa sledećim ažuriranjem softvera stići opcija da se usporavanje isključi, ali da tad korisnici rizikuju da im se telefon isključi sam od sebe. Naravno, ovo važi samo za korisnike, čija baterija bude prepoznata kao kritična tj. dovoljno stara da se usporavanje procesora otpočne.

Apple će sa nadogradnjom softvera ubaciti i novi sistem za nadzor baterije, koji će korisnika obaveštavati o stanju telefona i njegove baterije.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS