Preporuka nedjelje: Huawei P10 Lite

Autor:

Danas vam u rubrici Preporuka nedjelje predstavljamo upravo nagradni telefon Huawei P10 Lite.

0
A- A A+
Huawei P10 Lite Foto: Promo/ m:tel

Približava se veliko finale nagradne igre „m:tel i Huawei te voze u novu godinu“ u kojoj još uvijek nije kasno da učestvujete i osvojite neku od vrijednih nagrada. Nagradna igra namijenjena je svim postojećim i novim m:tel korisnicima koji od 1. decembra 2017. godine do 31. januara 2018. godine postanu vlasnici jednog od Huawei pametnih telefona iz bogate m:tel ponude i spoje ga bilo kojom postpaid tarifom za rezidencijalne korisnike.

Podsjećamo vas da će posljednjeg dana u januaru biti izvučena imena srećnih dobitnika glavne nagrade Citroen C3 Shine, Yamaha skutera i pet preostalih Huawei P10 Lite telefona.

Danas vam u rubrici Preporuka nedjelje predstavljamo upravo nagradni telefon Huawei P10 Lite.

Huawei P10 Lite je kombinacija stila i performansi. Savršen dizajn uređaja inspirisan je vodom a zakrivljeno 2.5D staklo spojeno je sa dijamantsko sječenim metalnim kućištem. Ekran telefona je veličine 5.2 inča.

U kućištu se nalazi Huawei čip Kirin 658, 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije za skladištenje podataka. Telefon napaja odlična baterija kapaciteta 3000 mAh, sa opcijom brzog punjenja.

Huawei Mate 10 Lite sa prednjom kamerom od 8 MP je pravi selfie superstar a zadnja kamera od 12 MP će sigurno zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih korisnika.

P10 Lite koristi operativni sistem Android v.7 (Nougat) i Huawei korisnički interfejs EMUI 5.1.

Za više informacija posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto ili pozovite 0800 50 000.

Srećno u nagradnoj igri!

Tagovi:

Ostale vijesti