m:tel: Pređi bez brige!

Autor:

Ako si m:tel korisnik na Dopuni duže od šest mjeseci, sada imaš sjajnu šansu da pređeš na Pretplatu i za svoj dobar izbor dobiješ 100 KM na Addiko Visa poklon kartici!

0
A- A A+
m:tel Foto: m:tel

Izborom jednog od tarifnih modela - Pretplata: S ili Pretplata: S Net, pored novčanog iznosa, odmah možeš izabrati i jedan od dva modela telefona, a koji možeš platiti na čak 24 rate. Izaberi ZTE Blade V8 Lite,za koji ćeš izdvojiti19,20 KM jednokratno i3,34 KM po rati na sljedeća 23 mjeseca. Takođe, tu je i LG K10 (2017) DS, za32,80 KM jednokratno, sa ratom od 5,70 KM mjesečno naredna 23 mjeseca.

Pretplata tarife su dobar izbor za sve koji žele odlične bonuse, besplatne pozive, povoljnije razgovore i neograničen mobilni internet. U Pretplata: S tarifi dobijaš 200 minuta besplatnih razgovora prema svim mrežama u BiH, 50 minuta prema mts mobilnoj mreži, besplatne razgovore prema Prijatelj broju iz m:tel mobilne mreže, neograničen broj SMS-ova, te 500 MB mobilnog interneta. Uz Pretplata: S Net tarifu, takođe uživaj u besplatnim minutama, SMS-ovima i čak 4 GB mobilnog interneta!

Ova ponuda biće aktuelna do kraja februara mjeseca ove godine, zato ne zaboravi posjetiti najbliže prodajno mjesto m:tel-a i počastiti se iznosom od 100 KM koje možeš trošiti kako god želiš, ali i novim telefonom na rate!

Za sve informacije o ovoj, ali i svim drugih ponudama, m:tel kontakt centar dostupan ti je 24 sata dnevno putem besplatnog broja  0800 50 000.

Tagovi:

Ostale vijesti