Gadi joj se "akcija"!

Autor:

Glumica otkrila veoma intimne detalje svog života...

0
A- A A+

Dženifer Lorens važi za veoma opuštenu osobu - može da preskače sedišta na dodeli Oskara dok istovremeno drži čašu vina u ruci, da jede pomfrit na crvenom tepihu, ali kada je u pitanju seks, tu nimalo nije opuštena. Naprotiv.

"Uvek govorim kao da volim seks, ali kada pogledam svoju prošlost, spavala sam samo sa muškarcima sa kojima sam bila u vezi", rekla je Lorensova.

Ali, razlog za to nije samo moralne prirode, kao što ste možda pomislili, već se razlog krije u tome što se njoj seks - gadi?!

Glumica je otkrila da zapravo ima fobiju od bacila i da ju je to sprečilo da bude zaražena seksualno prenosivim bolestima.

"Ukoliko dođem do trenutka da samo pomislim da je postojala mogućnost zaraze, lekari su već uključeni u priču", rekla je Dženifer, što znači da je pitala svoje partnere da se testiraju.

Treba pohvaliti glumicu što javno govori o tome i na taj način podiže svest o polno prenosivim bolestima. Međutim, čak i oni koji ne menjaju partnere često i ne "švrljaju" sa strane i dalje treba da vode računa o prenosivim bolestima.

Procenjuje se da od polno prenosivih bolesti godišnje oboli oko 20 miliona ljudi, a gotovo svaka seksualno aktivna osoba tokom života oboli barem jednom od neke od tih bolesti.

Što naravno ne znači da ne treba da uživate, već samo da treba da se zaštitite...

Ostale vijesti