"Uspjeh" - prva HBO serija s Balkana!

Autor:

U Zagrebu je u toku snimanje „Uspjeha“, prve serije iz originalne HBO produkcije u našem regionu.

0
A- A A+
‚uspeh, uspijeh, serija Foto: HBO Presrooom

Uz već ranije objavljene nosioce glavnih uloga, Mariju Škaričić, Uliksa Fehmijua, Ivu Mihalić, Tonija Gojanovića i Taru Taler, u sporednim ulogama gledaćemo Gorana Bogdana, Gorana Navojeca, Ivanu Roščić, Leona Lučeva, Boruta Veselka i Jasnu Žalicu.

HBO EUROPE PRODUKCIJA

HBO Europe producira kvalitetne serije u Češkoj, Rumuniji, Poljskoj i Mađarskoj još od 2010. godine. Nagrađivana miniserija „Ognjeni grm“ (Burning Bush) kao i vrhunske dramske serije kao što su „Lagodan život“ (Aranyélet), „Mamon“, „Pakt“, „Shall We Kiss“, „Čopor“ (Wataha) i druge osvojile su kritičare i gledaoce u zemljama iz kojih potiču, ali i pobudile interes na međunarodnoj sceni. Uvijek odvažni, na ivici, jedinstveni, revolucionarni i spremni na rušenje tabua – produkcija sa HBO potpisom je postala sinonim za kvalitetne priče. Sve serije iz orginalne HBO Europe produkcije dostupne su putem HBO GO video usluge na zahtjev www.hbogo.ba

„Uspjeh“ je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posljedice njihovih djela počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi različitog porijekla odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu koja donosi mračan uvid u današnje društvo kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. „Uspjeh“ je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osjećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire.

Scenario šestodjelne serije „Uspjeh“ potpisuje Marjan Alčevski, a reditelj je oskarovac Danis Tanović. 

Izvršni producenti serije su Stiv Metjuz i Džonatan Jang (HBO Europe), a producenti Ana Balentović (HBO Adria), Nebojša Taraba i Miodrag Sila (Drugi Plan), dok je supervizorka produkcije Ema Tarner.

U ostalim ulogama: Mislav Čavajda, Nikša Butijer, Bojan Navojec, Barbara Vicković, Miran Kurspahić, Tihana Lazović, Vilim Matula, Đorđe Kukuljica, Dajana Čuljak, Diana Vidušin, Filip Majer, Damir Poljičak, Tena Gajski, Mladen Kovačić, Pavle Matuško, Matija Kačan, Dora Perojević i mnogi drugi.

‚uspeh, uspijeh, serija Foto: HBO Presrooom

HBO sadržaji dostupni su vam putem m:tel dodatnih TV paketa. Više informacija na mtel.ba.

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Ostale vijesti