We Are Developers: Brojimo sitno...

Autor:

Još samo sedam dana ostalo je do četvrtog izdanja konferencije We Are Developers, koja se od 16. do 18. maja održava u Beču.

We Are Developers: Brojimo sitno... Foto: WeAreDevelopers

Organizatori najavljuju najmasovniji događaj do sada, koji će okupiti učesnike iz 70 različitih zemalja svijeta, među kojima su i Singapur, Novi Zeland, Vijetnam, Argentina. Iz bivše Jugoslavije očekuje se minimum hiljadu učesnika i posjetilaca kongresa.

Osim impresivne liste gostiju, predavanja i panel diskusija, na sajmu nas očekuje i mnoštvo radionica, ali i zabave. Jedan od najvažnijih segmenata ovogodišnje konferencije je dio posvećen menadžerima i biznismenima.

WeAreDevelopers Foto: WeAreDevelopers

"Menadžeri i biznismeni su veoma važan dio ovogodišnjeg kongresa, pa smo za njih pripremili poseban segment u kome učestvuju ugledni predavači iz velikih kompanija među kojima su i BMW, Mercedes Benz, Fujitsu, NVidia, Deutschetelekom, Rimac itd", kaže za Mondo CEE marketing menadžer Adnan Pavlović.

Više informacija čeka vas na OVOM LINKU.

Ovaj svojevrsni "Vudstok za programere" je svakako must be IT događaj u Evropi, a ekipa našeg portala biće na licu mjesta da vam prenese i opiše najuzbudljivije momente, najaktuelnije trendove i najimpresivnije inovacije.

Ukoliko još uvijek niste obezbijedili svoje mjesto, za kotizacije se obratite na adresu sarajevo@wearedevelopers.com.

Aplikaciju koja će vam pomoći da se lakše snađete i odaberete program pronaći ćete OVDJE.

Izvor: WeAreDevelopers


Vidimo se u Beču!

Pratite mondo.ba i na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Ostale vijesti