• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak je ljut...

Autor mondo.rs

Najbolji srpski teniser duže od pola sata raspravljao sa organizatorima mastersa u Rimu o rasporedu igranja mečeva

 Novak je ljut... Izvor: Mondo/Goran Sivački
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Novak Đoković posle godinu dana izborio je plasman u polufinale nekog turnira. Dugo ga je čekao i dočekao, i to kakvo polufinale.

U Rimu je eliminisao Keija Nišikorija posle rovovske borbe i zakazao duel sa možda i najvećim rivalom u karijeri - Rafaelom Nadalom.

Novak, međutim, taj meč ne dočekuje u dobrom raspoloženju. On je zakazan za 14.30 časova na centralnom terenu, što znači nepunih 18 sati posle četvrtfinalnog dvoboja.

/Novak konačno vezao 4 pobede, Rafa - spremi se/

Đoković je ljut zbog rasporeda posle meča sa Japancem više od pola sata proveo u razgovoru sa organizatorima.

"Zbog čega mislite da kasnim na konferenciju za medije? Ali bolje da ostavimo to kako jeste, jer bismo mogli da provedemo celu noć pričajući o tome, kao što sam ja proteklih pola sata ili duže sa organizatorima", saopštio je novinarima Đoković.

Rafael Nadal je meč protiv Fabija Fonjinija završio oko 14 časova u petak, što znači da ima punih 24 sata odmora pre polufinala sa Novakom Đokovićem

"Raspored... Ima mnogo stvari koje nemaju smisla. Ne samo na ovom turniru, već uopšte. Ovo je već nekoliko puta da se u karijeri suočavam sa ovako posebnom situacijom. I hajde da pričamo o tome nekom drugom prilikom. Hvala vam, nadam se da me razumete", rekao je srpski as, koji je i 2016. godine u Rimu između mečeva u polufinalu i finalu imao nešto više od 16 sati odmora.

On je, uprkos svemu, rekao da ne želi da se zaustavi u polufinalu i da će pokušati da pronađe način da parira Nadalu kao nekada.

"Imaću stvarno veliki izazov na šljaci u polufinalu, jer pobediti Rafu na ovoj podlozi je stvarno teško. Ipak, radio sam to ranije. Istina, danas sam drugačiji igrač nego što sam tada bio, ali verujem u sebe i probaću da pronađem način da pobedim", rekao je Đoković.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC