m:tel IPTV: Zakoračite u ljeto sa dobrim filmovima

Autor:

Televizijski kanal HBO 2 donosi spektakularan film “Trag života”, koji će biti emitovan u nedjelju 17. juna u večernjem terminu u 23.55 časova.

0
A- A A+
M:tel IPTV Foto: m:tel/Promo

  Posada Međunarodne svemirske stanice na putu je ka jednom od najvažnijih otkrića u ljudskoj istoriji: prvom dokazu života na Marsu. Ali oblik života je mnogo inteligentniji nego što je iko očekivao.

„Trag života“ je zastrašujući triler o timu naučnika sa Međunarodne svemirske stanice čija se misija pretvara u jedan od iskonskih strahova kad pronađu oblik života koji se prebrzo razvija i izaziva izumiranje na Marsu, a sad prijeti posadi i cjelokupnom životu na Zemlji.

Od 18. juna, ponedjeljkom u 13.00 časova na TV kanalu 24Kitchen kreće izuzetno zanimljiv serijal, „Najbolje dijete na svijetu“.

Emisija „Najbolje dijete na svijetu“ istražuje neke od najraznovrsnijih dijeta na svijetu. Džimi Doerti („Džejmi i Džimi u gastronomskom izazovu“, „Džimijeva farma“) i Kejt Kilton („Food Unwrapped“) putuju širom svijeta istražujući navike oko ishrane u zemljama, plemenima i zajednicama, tragom priče o tome kako su se navike oko ishrane radikalno promijenile tokom posljednjih 50 godina i kako je to uticalo na naše zdravlje. Tokom Džimijevog i Kejtinog epskog putovanja, odabrali smo 50 svjetskih načina ishrane i rangirali ih od najgorih do najboljih uz pomoć stručnjaka za ishranu. Na putu oko svijeta, oni će pokušati da otkriju razlike u našim navikama i iznenađujuće sličnosti između zemalja koje razdvajaju hiljade kilometara. To je putovanje koje će donijeti neka šokantna otkrića o tome do čega najgora pretjerivanja u našoj savremenoj ishrani mogu da dovedu, ali takođe će donijeti neka nevjerovatna otkrića o ishrani koja može da produži život. Kejt i Džimi će posjetiti ukupno devet zemalja da bi dali odgovore na neka važna pitanja, a mi ćemo zakoračiti u domove i kuhinje porodica širom svijeta da bismo vidjeli šta zapravo jedu globalne zajednice.

U četvrtak, 21.6.2018. godine u 22.30 časova, ekskluzivno na kanalu HBO možete pogledati dokumentarni film “Vapaj iz Sirije”.

“Vapaj iz Sirije” je bolan i sveobuhvatan prikaz brutalnog petogodišnjeg sukoba sačinjen od stotina sati materijala koji uključuje snimke sirijskih aktivista i lokalnih novinara, svjedočenja djece demonstranata, vođa revolucije, običnih građana i visoko pozicioniranih vojnih generala koji su se okrenuli protiv vlade. Njihove kolektivne priče su vapaj za pažnjom i pomoći svijeta koji slabo razumije njihovu stvarnost ili se ne slaže u vezi sa rješavanjem situacije. Dokumentarac Evgenija Afinevskog, reditelja filma “Zima u vatri” koji je nominovan za Oskara, “Vapaj iz Sirije” premijerno je prikazan na filmskom festivalu Sandens 2017. godine.

21. juni rezervisan je za još jedan film, koji će biti prikazan na kanalu CINEMAX. Film “U divljini”, koji je zasnovan na istinitoj priči možete pogledati u terminu od 21.35 časova.

 Istinita priča o Kristoferu Makandlesu (Emil Herš). Iako je pred njim bila svijetla budućnost, odmah po završetku studija 22-godišnji Makandles napušta svoj privilegovani život i odlazi u divljinu u potrazi za avanturom. Ono što mu se dešava usput pretvara mladog avanturistu u simbol istrajnosti za nebrojeno mnogo ljudi. Da li je Kristofer Makandles herojski avanturista ili naivni idealista, neustrašivi pustolov ili tragična figura koja se rvala sa neizvesnom ravnotežom između čovjeka i prirode? U najkraćem, sjajan film.

Da biste u potpunosti uživali u ovim filmskim pričama, preporučujemo vam i aktuelnu m:tel ponudu. Uz m:tel TV pakete odaberite TESLA TV 32 za samo 1 KM, a zatim otkrijte sve prednosti m:tel TV funkcionalnosti: TV vodič, Snimanje sadržaja, Gledaj propušteno i koristite aplikacije Facebook, Twitter i You Tube na velikom ekranu i pretvorite svaki televizor u Smart TV.

A uz kupljeni Tesla TV na poklon dobijate i LCD fiksni držač.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba

Tagovi:

Ostale vijesti