Dječija TV predstavlja: Mončiči, čuvari snova

Autor:

U okviru posebne m:tel funkcionalnosti, TV okruženja namijenjenog najmlađima, za svoje mališane možete odabrati najljepše dječije sadržaje primjerene njihovom uzrastu.

0
A- A A+

Dječija tv m:tel Foto: m:tel/Promo

Pored toga možete ograničiti vrijeme koje želite da vaši najmlađi članovi porodice provode ispred TV ekrana i napraviti poseban PIN kod za ulazak, odnosno izlazak iz dječijeg TV okruženja.

Sve je to razlog da već danas isprobate Dječiju TV.

U okviru dječijeg TV okruženja dostupni su vam svi dječiji kanali, a kako bismo vam olakšali koje to sadržaje da odaberete za vaše klince i klinceze, ove sedmice preporučujemo vam crtani film “Mončiči” iz sadržaja Minimax televizije.

Kada padne noć, vide se zvijezde i sjaj na nebu kako padaju iznad glave svakog djeteta prije nego što zaspi. To sve potiče od drveta snova, magične fabrike u kojoj se proizvode najljepši snovi. Pratite hrabre i simpatične Mončičije, čuvare snova, dok se upuštaju u magične avanture. I zapamtite, stvaranje lijepih snova mnogo je teži posao nego što biste možda pomislili.

Korišćenje Dječije TV je potpuno besplatno i što je najbitnije, veoma je jednostavno. Aktivaciju možete izvršiti odlaskom u glavni meni (TV sekcija) – Dječija TV ili jednostavno klikom na OK dugme. Nakon prvog pokretanja, sva ostala podešavanja aplikacije se mogu vršiti u glavnom meniju u sekciji “Podešavanja” -> “Dječija TV podešavanja”.

Detaljna uputstva možete saznati i putem m:tel korisničkog centra na broj 0800 50 000 ili klikom na plavo dugme vašeg daljinskog upravljača.

Ostale vijesti