• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber predviđa ko osvaja Svetsko prvenstvo

Autor mondo.ba

Ko je, pored Srbije, vaš favorit?

 Viber predviđa ko osvaja Svetsko prvenstvo Izvor: Promo / MONDO portal

Viber uvodi jedinstvenu kombinaciju takmičarskog duha poklonika fudbala i sposobnosti predviđanja ishoda mečeva u arenu grupnih četova. Pokretanje ove aktivnosti se poklapa sa početkom Svetskog kupa u Rusiji.

Navijači širom sveta tradicionalno se bave pravljenjem prognostičarskih tabela za aktuelne mečeve, predviđajući rezultate tokom globalnih i kontinentalnih takmičenja poput Svetskog kupa. Ako su uspešni, ne propuštaju priliku da se pohvale kao vrsni prognostičari pred svojim prijateljima. Neki čak vode ove tabele u Excel-u, neki ih ispisuju na tablama u kancelarijama - a pripadnici “stare škole” ih vode u svojim beležnicama. Nećemo zaboraviti ni one, koji sakupljaju sličice u raznim albumima pred, tokom i nakon prvenstva, beležeći rezultate u raskupusanom albumu, kako bi ih kasnije pokazali svojim naslednicima.

Ali, sada imamo nešto novo za sve njih…

Viber-ove nove fudbalske tabele nalaze se unutar četova, u okviru menija sa čet ekstenzijama i uvode uzbuđenje praćenja i predviđanja ishoda mečeva u ekran za razmenu poruka - omogućivši korisnicima da se momentalno takmiče i porede svoj rezultat na globalnoj i nacionalnoj tabeli - čiji se sadržaj automatski osvežava.

Dakle, korisnici iznose svoja predviđanja kroz Viber i direktno ulaze na globalnu prognostičarsku skalu, poput rang liste.

Naravno detaljan pregled Mundijala u Rusiji pruža vam i MONDO portal, svojim najnovijim i najbržim vestima direktno iz Moskve (uz podršku Beograda, naavno). Pratite Rusija 2018 tag i MUNDJAL na posebnom MONDO odeljku rubrike Sport! Čitamo se i tamo!

MONDO MobIT

Omogućeno im je prate sva aktuelna zbivanja kroz Viber, kao i prate svoj rang i napredovanje na skali tokom Svetskog kupa, i to sve na srpskom jeziku. Na ovaj način se svi navijači sveta takmiče jedni sa drugima tokom cele godine, i postaju deo svetske zajednice poklonika Svetskog prvenstva.

Kako bi sve bilo još interesantnije, Viber je pripremio posebne nagrade za one koji se uključe u takmičenje na globalnoj prognostičarskoj tabeli, i to:

- Na hiljade besplatnih paketa Viber Stikera, kredita za Viber Out pozive i još mnogo toga za one koji budu tačno predvideli rezultate mečeva i

- Titulu “Najbolji fudbalski navijač na svetu” i poklon iz navijačkih snova - VIP putovanje za pobednika i još jednu osobu sa kartama u najboljim redovima stadiona “Kamp Nou” na sledećem “El klasiku” - za navijača, koji osvoji najviše poena u ovom Viber-ovom globalnom takmičenju.

Takođe, Viber je pripremio i ekskluzivni besplatni paket fudbalskih stikera na 16 jezika, uključujući i srpski, kako bi što većem broju navijača pružio mogućnost da se uključe u zbivanja oko ovog uzbudljivog takmičenja.

Za još navijačke strasti, pokrenute su i specijalne Viber Zajednice u kojima će neograničeni broj poklonika moći da prati zanimljive razgovore o fudbalu i najnovije vesti sa Kupa. Za sve navijače Srbije, širom planete, ta zajednica, Orlovi Community. Više o tome saznajte u našoj prethodnoj vesti.

Želimo sreću Orlovima, pratimo uspehe na MONDU i na Viber aplikaciji i takmičimo se međusobno u Viber takmičenju - ko zna, možda se sretnemo na čuvenom stadionu ;)

Viber World Cup 2018: Challenge Friends In a Group Chat on Viber
Izvor: Viber

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS