• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srušen je najveći iPhone mit

Autor mondo.rs

OK, i šta sad?

 Srušen je najveći iPhone mit Izvor: Promo / Apple

“Ma, to radi!“ se obično čuje u mnogim raspravama o tome, koji telefoni su pouzdaniji tokom rada i stabilniji - iPhone i Android. I Apple korisnici su, bez obzira da li su imali Android ili ne nekad, uglavnom kleli u to kako iPhone uvek radi kako treba.

Ipak, taj je argument sad pao u vodu!

Mit o besprekornom radu iPhone uređaja srušila je kompanija Blancoo, koja se bavila istraživanjem pouzdanosti rada telefona i razlozima zbog kojih se telefoni kvare, uključujući i Android i iPhone modele. Istina je, objašnjava BGR, da se iPhone i Android uređaji u servis donose gotovo u istom obimu, čak i SAD, dok su problemi, koje iPhone stvara možda čak i ozbiljniji, nego oni koje imaju konkurentski Androidi.

Ukupno posmatrano, na tržištu SAD, Evrope i Azije procenat od prodatih iPhone uređaja, koji se vrati u servis je 12.5 odsto, dok se na istim teritorijama vrati 14 odsto Androida. U SAD iPhone čak vodi - 12.5 odsto njih se vrati u servis, a samo devet odsto Android uređaja.

Izveštaj je ranije otkrio da je najdefektniji iPhone model iPhone 6, odnosno iPhone 6S, a među Android uređajima to su Samsung i Xiaomi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS