• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sad smo videli sve: Slike poslednjeg Note telefona

Autor mondo.rs

Ako je istina da Samsung više neće praviti pojedinačnu Galaxy S i Galaxy Note seriju telefona, onda gledamo u poslednji Note telefon.

Galaxy Note 9 će biti najavljen 9. avgusta u Njujorku, zajedno sa novom Bluetooth S Pen olovkom, čija će boja prvi put biti drugačija od boje kućišta, ali i sa potpuno novim funkcijama - mnogo više kontrole, mnogo više zabave i ko zna šta sve još…

Ono što je svakako ovih dana zanimljivo i čime se internet zabavlja, a ne znamo da li je tačno, jeste tvrdnja stranih medija da će nakon Note 9 smartfona Samsung kompanija spojiti Galaxy S i Galaxy Note serije i da će sledeći model, koji se u medijima naziva Galaxy S10 (jer, logično, nasleđuje Galaxy S9 seriju) stići u tri verzije - Galaxy S10, Galaxy S10+ i najvećoj verziji, sa S Pen olovkom. Ovaj potez se pravda činjenicom da Samsung sprema tržište za dolazak Galaxy X linije sa savitljivim tj. fleksibilnim ekranom u drugoj polovini 2019. godine.

Ako je sve ovo istina onda sad imate priliku da vidite poslednju, prvu pravu sliku Samsung Galaxy Note 9 uređaja, koji će doći i u ljubičastoj boji. Slika jasno pokazuje minimalna dizajnerska odstupanja od Note 8 modela, s tim da je položaj skenera otiska prsta pomeren, širok Super AMOLED ekran, smanjene ivice i zakrivljenja sa strane po bočnim ivicama i spreda i pozadi.

U svakom slučaju budite s nama 9. avgusta, prvi ćemo otkriti sve, kao i uvek!

Više o Samsung Unpacked iz Njujorka saznajte na linku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS