Ožegović u bolnici: "Nema krvarenja"

Autor:

Uveliko dezorijentisan od udarca laktom u potiljak, napadač Partizana insistirao je da igra poslednje minute, a onda se srušio i bio prevezen na snimanje.

0
A- A A+

Drama u Surdulici nije završena ni posle poslednjeg zvižduka sudije Nenada Đokića.

Uveliko dezorijentisan od udarca laktom koji je u predelu potiljka dobio od visokog Dragana Žarkovića, ali rešen da igra po svaku cenu, napadač Partizana Ognjen Ožegović srušio se na travu i potom kolima hitne pomoći prebačen na snimanje glave u Zdravstvenom centru Surdulice.

"Prema prvim informacijama magistra doktorar Ilije Rosića, Ognjen Ožegović je posle udarca u glavu pokazivao znake dezorijentisanosti, zbog čega mu je ukazana prva pomoć. Kako bi se utvrdilo da li ima potres mozga zbog simptoma koje pokazuje prebačen je u Zdravstveni centar Surdulica na snimanje", informacija je koju je odmah posle meča medijima dostavila PR služba crno-belih.

Dva sata kasnije, medijima je prosleđena nova informacija:

"Snimak je pokazao da nema krvarenja i neuroloških smetnji, a sva dalja ispitivanja će se vršiti u Beogradu. Doktor Rosić mi je potvrdio da je Ognjen za kratko izgubio svest na terenu posle udarca".

Izvor: Arena sport/Mondo


Ožegović je ušao u drugom poluvremenu kako bi pomogao Partizanu da dođe do izjednačenja u Surdulici, a u nadoknadi vremena došlo je do žestokog sudara sa štoperom protivničke ekipe nakon čega je ostao da leži na travi.

Napadač Partizana se kretao unazad, Žarković je bio uz njega i u skoku ga je laktom zakačio u potiljak, zbog čega je Ožegović ostao da leži na travi.

Insistirao je kod doktora da igra, što u takvim situacijama nikako nije preporučljivo...

Tagovi:

Ostale vijesti