• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ožegović u bolnici: "Nema krvarenja"

Autor mondo.rs

Uveliko dezorijentisan od udarca laktom u potiljak, napadač Partizana insistirao je da igra poslednje minute, a onda se srušio i bio prevezen na snimanje.

Drama u Surdulici nije završena ni posle poslednjeg zvižduka sudije Nenada Đokića.

Uveliko dezorijentisan od udarca laktom koji je u predelu potiljka dobio od visokog Dragana Žarkovića, ali rešen da igra po svaku cenu, napadač Partizana Ognjen Ožegović srušio se na travu i potom kolima hitne pomoći prebačen na snimanje glave u Zdravstvenom centru Surdulice.

"Prema prvim informacijama magistra doktorar Ilije Rosića, Ognjen Ožegović je posle udarca u glavu pokazivao znake dezorijentisanosti, zbog čega mu je ukazana prva pomoć. Kako bi se utvrdilo da li ima potres mozga zbog simptoma koje pokazuje prebačen je u Zdravstveni centar Surdulica na snimanje", informacija je koju je odmah posle meča medijima dostavila PR služba crno-belih.

Dva sata kasnije, medijima je prosleđena nova informacija:

"Snimak je pokazao da nema krvarenja i neuroloških smetnji, a sva dalja ispitivanja će se vršiti u Beogradu. Doktor Rosić mi je potvrdio da je Ognjen za kratko izgubio svest na terenu posle udarca".


Ožegović je ušao u drugom poluvremenu kako bi pomogao Partizanu da dođe do izjednačenja u Surdulici, a u nadoknadi vremena došlo je do žestokog sudara sa štoperom protivničke ekipe nakon čega je ostao da leži na travi.

Napadač Partizana se kretao unazad, Žarković je bio uz njega i u skoku ga je laktom zakačio u potiljak, zbog čega je Ožegović ostao da leži na travi.

Insistirao je kod doktora da igra, što u takvim situacijama nikako nije preporučljivo...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC