• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je fudbal: Totenhem bolji - za 9 milimetara!

Autor mondo.rs

Žaliće ekipa Rafaela Beniteza zbog stative i prečke, dok će Maurisio Poketino biti sigurno prezadovoljan što u Premijer ligi funkcioniše "gol-tehnologija". Fertongen je prebacio loptu preko linije za manje od centimetra!

Četvrti put u istoriji Premijer lige u 1. kolu su se sastali Totenhem i Njukasl, što je apsolutni rekord, a prvi do tri boda ove sezone stigli su Spursi.

Ekipa koja nije dovela nijedno pojačanje tokom prelaznog roka, i koja danas nije nastupila u najjačem sastavu, dva puta je matirala golmana Dubravku u uvodnih 18 minuta meča, dok crno-beli možda nisu ni imali sreće pošto su dva puta pogađali okvir gola.

NJUKASL - TOTENHEM 1:2 (1:2)

Zanimljivo je da su sva tri gola na "Sent Džejmsis parku" postignuta glavom, dok je kod prvog Jana Fertongena morala da radi i gol-tehnologija.

Belgijanac koji zaista retko postiže golove, i zapravo u Premijer ligi nije pogodio od 2013. godine, uspeo je da prebaci loptu preko gol-linije za čitavih devet milimetara, dovoljno da njegov tim povede u 8. minutu.

Zaista neverovatno!


Bio je to dobar korner nakon kog je Sančez prebacio loptu na drugu stativu, a Dubravki je malo falilo da loptu "izvuče" iz gola i pitanje je da li bi sudija to video da nije "sata" na ruci.

Takav razvoj situacije nije poremetio "svrake" koje su samo tri minuta kasnije preko Hoselua, na odličan centaršut Ričija, izjednačile, međutim, Benitez ima problema sa odbranom.

Dele Ali se dugo "izvlačio" na drugoj stativi dok je lopta bila kod Serža Orijea na desnoj strani, da bi bek iz Obale Slonovače "u trepavicu" pogodio Engleza koji odlično ume da "lovi" loptu iz ovakvih pozicija, pa je na ovakav način upisao već mnogo golova u karijeri.

Videli smo potom zatišje, pa "buru" Njukaslu na startu drugog dela igre!

Stativu je pogodio Dijame, veliku šansu je imao Kenedi, da bi Totenhem ipak došao do totalne kontrole i imao još nekoliko šansi preko Sisoka i Sančeza. Međutim, kada je umor stigao igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu - stvorio se Rondon i pogodio prečku...

Hari Kejn je bio neprimetan na današnjoj utakmici, gotovo da nije ulazio u šanse, pa ćemo videti da li se nastavlja njegovo "prokletstvo" da ne postiže golove u avgustu.

Na premijeri, odigranoj juče, Mančester junajted je pobedio Lester.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC