Šakira peva u Kosovskoj Mitrovici?!

Autor:

Gradonačelnik južnog dela Kosovske Mitrovice Agim Bahtiri izjavio je da planira da dovede kolumbijsku pevačicu Šakiru na ceremoniju otvaranja glavnog mosta u gradu na severu Kosova i Metohije.

0
A- A A+

Ovaj albanski političar je dodao da latinoamerička zvezda neće biti plaćena iz opštinskog budžeta jer je, kako kaže, "u njenom interesu da nastupa na mostu u podeljenom gradu". 

"Gazeta ekspres" je podsetila da je Bahtiri prvobitno tvrdio da će zvezda koja će zabavljati građane na otvaranju mosta biti iz Engleske ili Amerike, ali da je kasnije nagovestio da se pregovara sa Šakirom. 

"Jedno od imena je Šakira", rekao Bahtiri za taj medij i dodao da su u opticaju i drugi izvođači koji će nastupiti na mostu koji Mitrovicu deli na dva dela. 

Datum otvaranja mosta, međutim, još nije poznat. 

Šakira je, inače, jedna od najplaćenihih zvezda na svetu i po koncertu zaradi između milion i milion i po dolara. 

"Nećemo nameniti opštinska sredstva za finansiranje koncerta zato što je u interesu tih izvođača da dođu ovde, jer je ovo ogroman problem", rekao je Bahtiri "Gazeti ekspres" i dodao da će most na Ibru ubuduće nositi ime izvođača koji će na njemu nastupiti na dan otvaranja

Ideju otvaranja mosta nastupom poznatih izvođača podržao je i zamenik premijera Kosova Bedžet Pacoli, dok je kosovski premijer Ramuš Haradinaj naveo da ne podržava tu ideju jer smatra da je previše tenzija oko mesta na kojem Bahtiri planira da organizuje koncert.

Ostale vijesti